Connect with us

Hír

Philadelphiában is eldőlt a kicker-harc

A Philadelphia Eagles is döntött arról, ki legyen a csapat kickere a jövőben. Caleb Strugisé lett a meló, Cody Parkey-t pedig cutolták.

 

Sturgis

 

Sturgist a 2013-as draft ötödik körében választotta ki magának a Miami Dolphins, de ott nem nyerte el a tetszésüket a viszonylag magas pick ellenére sem, így tavaly nyáron elbocsátották. Az Eagles pont kapóra jött számára, hiszen Cody Parkey a 3. héten egy ágyéksérülés miatt IR-re került, és Sturgist szerződtették pótlásnak. A 27 éves játékos kapva kapott az alkalmon, és bebetonozta magát a kezdőbe. 4 mezőnygólt és 2 extra pontot ugyan kihagyott tavaly, ám a preseasonben nyújtottak alapján mégis mellette tette le a voksát az Eagles. Parkey esete hasonló az ex-Steelerses Shaun Suishamhez, akinek szintén egy sérülés vetett véget a tavalyi idényének, és szintén lapátra került az idei keretszűkítésnél. Hozzátéve, hogy Parkey még csak 24 éves, szóval vélhetően fogjuk még őt látni focipályán.

 

Parkey cutolása azonban nem jelentette azt, hogy Sturgisé a kezdő, most azonban már elszálltak feje fölől a sötét fellegek, és 2017-ig hosszabbított a Sasokkal. Strugis neve onnan lehet ismerős a kezdő NFL szimpatizánsnak is, hogy az idei felkészülés alatt úgy szenvedett agyrázkódást, hogy a Steelers elleni preseason game bemelegítése során a fején landolt egy punt az oldalvonal mellett.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!