Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #3 – 2016

prszeles

 

A csapatok a harmadik héten nem könnyítették meg az egyszeri rangsoroló dolgát, sőt. Így a nagyjából biztosnak tekinthető dobogó mögött legalábbis vitára hívó a sor.

 

1. (1.) New England Patriots

 

pr3_ne

 

2. (2.) Denver Broncos

 

John Elway az igazi troll. Ha másfél évet kell is várni, de ő bizony kivárja, hogy odaszúrhasson.

 

 

pr3_den

 

Ennél ijesztőbb, hogy a védelem mellé offense is került, Siemian például 10 yardnál messzebb tökéletes (!!) passer ratinggel dobált.

 

3. (7.) Minnesota Vikings

 

A védelem a Broncoséval összemérhető. 8 sack, 3 interception és 10 engedett pont az NFC bajnokának otthonában. Az offense eközben három meccs alatt 800 total yard alatt maradt (796), idén ezt jelenleg csak a Rams mondhatja még el magáról.

 

4. (11.) Green Bay Packers

 

A top3 volt a könnyű, innentől kezdődik a móka. Az, hogy a Packs ekkorát ugrott vissza az előző héthez képest az részben köszönhető annak a tökéletes első félidőnek, másrészt a többiek vereségeinek. A bye week pont rosszkor jön, ráadásul még túl korán is

 

5. (-) Philadelphia Eagles

 

Ilyen magasan sem kezdett talán még a listán újonc, de ahol új Messiás van, ott minden elképzelhető. És mindez miért? Mert Bridgewater megsérült az előszezonban… Ők is a létező legrosszabbkor mennek pihenőhétre.

 

pr3_phi

 

6. (3.) Pittsburgh Steelers

 

pr3_pit

 

7. (10.) Oakland Raiders

 

pr3_oak

 

8. (-) Seattle Seahawks

 

Mivel a Cardinals jelenleg a csoportja utolsó helyén áll, így ha a korábbi 4. helyről is, de kénytelen voltam kitenni őket. A Seattle így  visszakerülhetett, a Napi Statisztika rovat pedig ezúttal itt szerepel. Tudtátok, hogy még soha nem fordult elő egészen most vasárnapig az NFL-ben 37-18-as végeredmény? És azt, hogy Carrollal a Seahawks 2010 óta minden évben produkált olyan végeredményt, és mindig győzelmet jelentő végeredményt, ami addig nem volt?

 

2010 – 36-18 vs Giants

2011 – 36-25 vs Giants

2012 – 58-0 vs Cardinals

2013 – 43-8 vs Broncos (Super Bowl)

2014 – 36-16 vs Packers

2015 – 39-30 vs Steelers

2016- 37-18 vs 49ers

 

9. (5.) Carolina Panthers

 

Már most többször kaptak ki, mint tavaly összesen, igaz a jelenlegi 2 legjobb védelemmel már találkoztak. Mivel a csoportban még csak megközelítőleg sincsenek ilyen defense-ek, így egyelőre nem gondolnám, hogy az NFC South-ban bajba tudnának végül kerülni.

 

10. (8.) New York Giants

 

Na igen. Hová tűnt a Dallas? – kérdezhetnétek. Az úgy volt, hogy az Eagles-t muszáj volt már feltenni, a North viszont az egyik Wild Card helyet egyelőre elviszi, így nem maradt hely a Dallasnak, mert a Giants őket már megverte. De a Falconsszal és a Chiefsszel együtt már ők is itt kopogtatnak.

 

11. (-) Baltimore Ravens

 

A 3-0 akkor is 3-0, ha az ellenfelek épp nem az élmezőnyből kerültek ki. Minden meccsüket 7 pontnál kisebb különbséggel nyerték, ami nagy szó, mert tavaly ezeket a meccseket sorban elvesztették.

 

12. (6.) Houston Texans

 

Ennél sokkal kevesebb helyet buktak egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Wattal idén már jó eséllyel nem számolhatnak… Így viszont a Texans felé a bizalmi indexem erősen megrendült, és nem csak a Pats elleni 0 pont miatt.

 

1/1 Cleveland Browns

 

Jó, a football mostanában csak Terrelle Pryornak megy a városban, de azért összességében nem olyan rossz manapság clevelandi szurkolónak lenni. Júniusban NBA bajnoki cím, most októberben pedig MLB playoff meccs(ek) lesz(nek) a városban, mert az Indians 2007 után először megnyerte a csoportját.

 

pr3_cle

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!