Connect with us

Hír

Semmit nem érek a sok yarddal, ha végül nem nyerek gyűrűt

DeAngelo Williamsen nem fog a kor, 33 évesen is kiválóan helyettesíti ismét Le’Veon Bellt. A Bengals elleni győzelem alkalmával átlépte a 10000 scrimmage yardot karrierje során, ám ezzel ő nem éri be.

 

May 26, 2015; Pittsburgh, PA, USA; Pittsburgh Steelers running back DeAngelo Williams (34) participates in OTA drills at the UPMC Sports Performance Complex. Mandatory Credit: Charles LeClaire-USA TODAY Sports

 

“Ezek csak yardok, szimpla számok. Egy dolgot hiányolok a már így is sok mindent megélt karrieremből, a Super Bowlért járó gyűrűt. A 10000 yard nagyon szép szám, jól mutat a nevem mellett, de össze sem hasonlítható egy Super Bowl győzelemmel.” – nyilatkozta a Pittsburgh Post-Gazette-nek.

 

Az Eagles ellen még Williams lehet a backfielden Roethlisberger mögött, utána már Bell visszaveheti a helyét a kezdőben, de Williams eddig sem bánta a másodhegedűs szerepet. A Steelers 2-0-ás kezdés után van túl, és már a szezon előtt sem volt reménytelen a Super Bowlba jutásuk, Williams teljesítménye pedig csak közelebb hozza őket a céljukhoz.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!