Connect with us

Hír

Továbbfejlesztettük a tippjátékot, de várjuk a további javaslatokat

Megérkezett a tippjátékunk legújabb fejlesztési csomagja. Ezeket vázoljuk most nektek, illetve a még hátra lévő fejlesztésekről is beszámolunk. Utána pedig várjuk a ti észrevételeiteket és javaslataitokat.

 

help2

 

1. A legfontosabb újítás, hogy van Elfelejtett jelszó protokoll: a felhasználó beír egy emailt meg egy captchát (az a fura szöveges izé), majd kiküldjük neki egy változtató linket, ahová beírhat egy új jelszót.

 

2. Mivel elég körülményes, hogy nagyon sokat kell írni (minden bejelentkezéskor emailt és jelszót) ezért megváltoztattuk úgy, hogy felhasználónévvel is be lehessen jelentkezni. Na most aki beírta a rendes hosszú nevét vagy még a hétbetűs érában született, annak még így is lesz dolga, de már kevesebb szívás mint eddig. Illetve lehet, hogy lesz olyan, hogy a rendszer automatikusan beírja a legutoljára használt emailcímet/felhasználónevet.

 

3. Biztonsági intézkedések: ha valaki négynél többször, elrontja a jelszavát, az kap egy 2^x másodpercnyi időd, amíg nem fogadja el a rendszer a bejelentkezési kísérleteit (tehát negyedik rontásra 16 mp, majd 32, 64 stb, mindig a kétszeresére nőve). Ez azért jó, mert belassítja a próbálgatós jelszófeltöréseket, és mégsem zárja el a felhasználóktól a játékot (ha valaki valid, az kibírja azt a 16 + 32 stb. másodpercnyi várakozást, vagy  inkább kipróbálja az elfelejtett jelszó lehetőséget).

 

A továbbiakban a jelenleg Eredményeim név alatt futó, fejlesztés alatt álló fülön fog megjelenni a Survivor ranglista. A szokásos rendszer lesz érvényben: első 10. helyezett, plusz a felhasználó adott helyezése (nyilván, ha valaki a top10-ben van, akkor ott lesz feltüntetve). Illetve ide megpróbálunk még egy olyan újítást betenni, hogy a 12. héttől kezdve láthatóak lesznek azok a csapatok a felhasználóknál, amelyekre még nem tippelt a játék során.

 

Egyelőre ennyi, ha vannak észrevételeitek vagy javaslataitok, várjuk őket hozzászólás formájában. A Tippjátékot pedig köszönjük Gergely Dániel programozónak!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!