Connect with us

Best of

Best of Week #4

Vészesen múlik az idő, már az alapszakasz negyede lement. Szerencsére ez a hét is tartogatott számunkra emlékezetes pillanatokat – bénázás, klasszis megmozdulás, vagy vicc kategória formájában. Nézzük is hát őket!

 

 

Kezdjünk is egy vicces jelenettel, az alábbi, khm, játékot a Rutgers mutatta be, amivel A hét bénázása címet nálunk elvitték.

 

 

A hét ostobája szintén az egyetemről érkezett. A Louisville elkapója, James Quick ugyanis hiába kapta el a labdát, bőven a first down nyalóka előtt ment ki a pályáról – 4. és 12-nél. Ez a mozdulat egy vereséget ért csapatának.

 

https://vine.co/v/56KE77EezQH

 

Maradunk az egyetemen, most A hét helyzetfelismerése díjat osszuk ki. Mit csinálsz akkor, ha a súlyod miatt tudod, hogy lassú vagy egy egész pályás visszahordáshoz? Hát nem odapasszolod az egyik nádszálnak, hadd fusson vele? De!

 

 

Mind tudjuk, hogy szurkolók nélkül nem ér semmit a sport, most bőven akadtak A hét szurkolója díjra jelöltek. Például ő…

 

 

… vagy ez a Bengals szurkoló, aki akár be is állhatott volna vészhelyzet esetén.

 

 

A hét támadóformációja a Jim Harbough vezette Michigané, kár, hogy nem maradtak így. Super I formation?

 

 

Ilyen arcot vág az edződ, ha valamit rosszul csinálsz, bemutatja A hét tekintetét Darren Rizzi, a Dolphins special team koordinátora.

 

dizzi

 

A.J. Green idei számait látva nem lepődnénk meg, ha valóban ez lenne a game plan a Bengalsnál.

 

 

Jourdan Lewis elhozta nekünk A hét interceptionje díjat.

 

https://vine.co/v/56ZgTdhILX0

 

Ez a jelenet is elmehetne A hét helyzetfelismerése kategóriába, de ez inkább A hét fura TD-je lesz. Chranoe Peak kiválóan ismerte fel, hogy Fiztpatrick nem incomplete pass-t dobott, hanem fumble-nek minősült az akció, amit ő szépen felvett, és begyalogolt vele az endzone-ba. Érdemes a végén hallani Earl Thomas egyet nem értését, aki a kihangosítva beszélő bírónak mondta el, hogy ő hogy látta a szituációt.

 

 

A TNF alkalmával ez a meccs is a color rush nevében került megrendezésre, a Dolphins narancssárga meze valakit a Nestlé cég narancsos-krémes jégkrémjére emlékeztetett.

 

 

A Giants-Vikings nem OBJ parádés elkapásairól szólt, de a szelleme kísértett ebben a labdaszedő srácban, aki egy kézzel lekapta Bradford passzát, így övé A hét elkapása.

 

 

Buffaloban most nagyra nőttek az arcok a legutóbbi két győzelem után, bár ez vicces. A Pats elleni győzelem után az ESPN-nek szúrtak oda egy kicsit.

 

 

A Lions-Bears meccs talán legizgalmasabb jelenete volt, amikor a szünetben egy gorillának öltözött szurkoló szaladt be a pályára. Valószínűleg több yardot futott, mint a Lions futóegysége.

 

 

A hét mérges embere Bill Belichick volt, aki mérgében földhöz vágott egy tabletet. Adta volna nekem inkább…

 

 

Ki mondta, hogy csak focisták meg híres emberek térdelhetnek az amerikai himnusz alatt nemtetszésüket kifejezve? Itt épp a rezesbanda néhány tagja játszotta el térdelve a himnuszt a hangszereiken, hatalmas fújolást kapva. Ha ez megvigasztalja őket (tuti), én odaadom nekik A hét véleménynyilvánítása díjat.

 

 

A hét hail mary-e a Tennessee-Georgia meccsen született, amivel a vendégek nyerték a találkozót.

 

 

A hét újjászületése díj Jimmy Grahamet illeti meg, aki végre megint úgy játszik, mint anno annak idején a Saintsben, például ilyen egykezes elkapásokat produkálva.

 

 

Ben Affleck híres Patriots szimpatizáns, így érthetően nem esett neki jól, amikor megtudta az eredményt – egy interjú előtt.

 

 

Heti Blaine Gabbert rovat következik, aki még a Cowboys elleni meccs elején el akarta hitetni, hogy ő bizony jó irányító, ám jött ez a jelenet, ami mindenkit visszarántott a földre.

 

 

Aki jó meccset akart látni vasárnap éjjel, annak csalódnia kellett, főleg aki Chiefs drukker.

 

 

A hét tiszteletadása Odell Beckhamé, aki az amerikai himnusz után minden egyes katonával kezet fogott amikor levonultak a pálya mellől.

 

 

A Chelsea FC labdarúgó csapatnál nagy sikere volt az amerikai focinak a nyári USA Tourjuk után (többek között az ő meccsükkel avatták fel a Vikings stadionját is), most a három kapusuk próbálja elsajátítani a műfaj csínját-bínját.

 

 

A Vikings a hétfő esti győzelmével immáron 4-0-ra áll, ezt elég érdekes módon tudatták a twitter közösséggel.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!