Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #4

A borzasztó unalmas meccsek ellenére a fantasy stock watch nem lanyhul, máris mutatjuk a lényeget.

 

WAIVER WIRE

 

Brian Hoyer

 

Igen, így van, Brian Hoyer. Vannak hírek, hogy Cutler nem fogja visszakapni a kezdőt, ha meggyógyul teljesen. Hoyer 40 pont felett hozott az elmúlt két meccsen, 300 yard felett dobál, meccsenként eddig 2 TD 0 INT. Igaz a Dallas és a Detroit passzvédelme is borzalmas, de most sem lesz jobb, a Colts teljesen megborult secondaryvel fog felállni. Ha csere-QB kell, vagy nem vagy megelégedve a mostanival, akkor meleg szívvel ajánlom.

 

hoyer

 

STOCK UP

 

Bilal Powell

 

Forté kikocsikázott az öltözőbe a Seahawks elleni meccsen, ráadásul egy térdsérülés után szállt be a meccsbe alapból. Nem látni még, hogy ez meddig tarthat, azonban Powell jeleskedett földön és vízen is, PPR-formátumban kifejezetten értelmes csere lehet.

 

bilal

 

Robert Woods

 

Sammy Watkins IR, cserébe Greg Salas visszajöhet az ötödik hétre. Ennek ellenére Woods nagyon jó ötlet lehet, mivel most is 10 célponttal kínálták meg, csoda, hogy ebből csak 86 yard jött össze.

 

Eddie Royal

 

Royal nevéhez hűen királyi pozíciót foglal el a csapatban, Hoyerrel nagyon jó a kémia. 241 yard és 2 TD eddig, ahol pedig a visszahordást is nézik, ott még 139 yard és 1 TD. Elég komoly mutatók, és ugyan csak második a célpontokban, mindent elkap és a 4. héten is képes volt 15 yard felett hozni rádobott labdánként.

 

Jimmy Graham

 

Talán újra láthatjuk a 2013-as Grahamet? Megszolgálja a szerződését? 1-4-9-8 targetet kapott a meccseken, és egymás után két százyardos teljesítményt láthattunk tőle. Ha még szabadon van, érdemes őt összeszedni, mivel egyedül Doug Baldwinnal kell megküzdenie az elkapásokért.

 

Philadelphia Eagles DST

 

Pihenőhétről jönnek vissza, és jelenleg eddig a liga legkevesebb pontját engedték – még a bye weeket is számba véve. A Detroit ellen fognak játszani, akiket – ha nem tudnak második félidei feltámadást mutatni – képesek lehetnek kevés ponton tartani.

 

011116_eagles-defense_12001

 

Green Bay Packers DST

 

Szintén pihiből jönnek, és egyből a Giants ellen indulnak hadba. Ahogy láttuk, a Giantset lehet kevés ponton tartani, jó kérdés, hogy ezt a Packers megoldja-e, de mindenképp érdemes velük számolni.

 

Yannick Ngakoue

 

A JAX falembere felpörgött, és a hetedik helyre küzdötte fel magát négy meccs alatt a DL-ek között. Lopakodott sokáig, de már látni, hogy jó DL-t találtunk így az 5. hét előtt. Most viszont pihenni fog, így padra érdemes ültetni.

 

Cory James

 

Cory James két meccs után vette át Ben Heeney helyét MLB pozícióban, és most Heeney úgy néz ki, IR-ra kerülhet, így minden veszély elhárult a stabil szerepeltetése elől.

 

9504099-phillip-supernaw-cory-james-nfl-preseason-tennessee-titans-oakland-raiders1

 

Zach Brown

 

Ne féljünk – a mostani 23 pontját ugyan nem fogja tudni fenntartani, abszolút életképes lehet IDP-ligákban.

 

STOCK DOWN

 

Ryan Tannehill

 

Szörnyű állapotban van a Dolphins, Tannehill pedig kiveszi a részét a mókából. Egy-egy erősebb védelem teljesen megfojtja, márpedig a pihenőig hátralevő Titans-Steelers-Bills hármasból egy nagy égést biztos be lehet húzni neki. Gase már belengette, hogy a játékosállományt fogja büntetni a hibákért, nem az edzőket, így Tannehill ismerős emberei kerülhetnek a padra, akár egy szempillantás alatt.

 

hi-res-1c87761af1320dfcb37daf4d7172c898_crop_north1

 

Justin Forsett

 

Forsett szörnyű helyzetben van. West és Allen kitúrta őt a kezdőből, egész meccsen padozott az Oakland ellen. Még figyelni kell, milyen híreket kapunk rólik, de Dixon mellett csak harmadik szereplő jelenleg Harbaugh döntése értelmében. UPDATE – Forsettől megvált a Ravens a cikk megjelenése után. Abszolút Stock Down.

 

Kevin White

 

A Chicago receivere annyira nem érezte a bugit a kezeiben, 9 targetből csak hatot kapott el, összesen 55 yardért. A 9 target jó, pláne PPR-ben, de amíg csak 6 yardot hoz egy célpontból, nehezen hihető el a fantasy-relevanciája. Hoyer keresi őt, de a labdák felét eddig nem tudta elkapni a szezonban, ezt epdig nagyon egyszerűen fogják büntetni: nem lesz red zone-célpontja. (Hasonló történt Amari Cooperrel tavaly. A sok drop miatt Crabtree-t kereste Carr a célterületen, és ugyan kijavítottnak tűnik Cooper hibája, és mocskosmód sok dobás célpontja, a kritikus pillanatokban nem ő szedi le a pontot érő labdákat. Cooper viszont White-tal ellentétben a kevés elkapásából is sok yardot hozott.)

 

NaVorro Bowman

 

Csúnya sérülés érte Bowmant, kontakt nélkül elszakadt az Achillese. Nem sok jót jelent, ki fogja hagyni a szezont.

 

San Francisco 49ers' NaVorro Bowman (53) is help off the field against the Dallas Cowboys in the second half of an NFL game at Levi's Stadium in Santa Clara, Calif., on Sunday, Oct. 2, 2016. (Josie Lepe/Bay Area News Group)

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!