Connect with us

Fantasy

Fantasy Recap #5

Ezen a héten is láthattuk noname játékosok megdicsőülését és sztárok zuhanását. No félni azért nem kell.

 

BOOM

 

Marcus Mariota

 

Mariota a Dolphins ellen lényegében letette a névjegyét 30.5 ponttal. Ugyan kevesebb yardot passzolt, mint Charlie Whitehurst, ehhez 3 dobott és 1 futott TD-t tett hozzá. Az elkapói nagyon attól függnek, hogy dob-e TD-t nekik, most jól jött ki a buli.

 

101016 Dolphins tbd rg 22

 

Jeremy Kerley

 

Kerley az egész héten a legtöbb WR-targetet kapta, és bemutatkozott nagypályásként. Ha fenn tudja tartani Kaeppel is ezt a termelést, hamar WR2 lehet belőle 15-17 pontokkal.

 

9591933-jeremy-kerley-d-j-swearinger-nfl-arizona-cardinals-san-francisco-49ers-850x5601

 

Sammie Coates

 

Coates élete meccsét játszotta (ami azért sokat elmond róla), 26 ponttal igazi elit WR1-számot hozott, de azért megőrülni nem kell, az előző 3 meccsén hozott összesen ennyit, vissza fog esni az átlagához hamar. Kiváltképp, ha a labdákat ilyen mennyiségben ejti el továbbra is.

 

Vic Beasley

 

Lényegében egyedül megette a Denver falát, 19 pontot hozva, amit még a nagyon jó DL-ek is másfél-két meccsen szednek össze. Ez még nem jelenti azt, hogy azonnal fel kéne venni waiverről, ez fenntarthatatlan, és látszik az előző meccseiből, hogy valójában fantasy szempontból a 3-4 pontnál többre nem képes tartósan.

 

falcons-broncos-football

 

BUST

 

Ryan Tannehill

 

“Kisfiam, ha nem eszed meg a zöldséget, olyan leszel, mint a Tannehill bácsi!” Valami ilyesmivel fogják riogatni a gyerekeket pár év múlva, de akár már idén is. Adam Gase megerősítette kezdő pozíciójában, úgyhogy ha kell valakinek egy jó esetben átlagos, rossz esetben negatív pontot hozó QB, itt az idő!

 

9598555-ryan-tannehill-brian-orakpo-nfl-tennessee-titans-miami-dolphins1

 

Lamar Miller

 

Miller a 453 yardja ellenére még nem találta meg az endzone-t, pláne nem a Vikes ellen, akik csúnyán megfogták őt. 20 yard földön, 4 yard levegőben, egészen botrányos négy és fél pontért, de ebben már egy fumble recovery is benne van. Nyilván hosszabb távon RB1 is lehet belőle, de ez nem az ő hete volt, és amíg az egész HOU-offense valahol az NFL és az NCAA határán játszik, nem is lesz.

 

Minnesota Vikings free safety Harrison Smith tackles Houston Texans running back Lamar Miller (26) during the first half of an NFL football game Sunday, Oct. 9, 2016, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)

 

Julio Jones

 

Jones rettentő inkonzisztens eddig a szezonban, egyszer mennybe megy, egyszer pokolra kerül. Mondhatjuk, hogy a Carolina elleni 36 ponttal kiegyenlíti az előtte-utána levő 1.6 és 2.9-eket, de inkább nyernék meg 3 meccset neccesen, mint egyet nagyon. Idén egy-egy jobb CB vagy CB-S párosítás remekül meg tudja őt fogni, és a Freeman-Coleman páros és Sanu kisegítő szerepe le tudja venni a terhet a válláról – ami nyilván fantasyban nem jelent sok jót. Félni azért nem kell, sokkal rosszabb nem lehet már ennél az inkonzisztenciája.

 

julio-jones1

 

FIX-ajánlataink

 

Bejött: Howard START, Rivers START, Carr START, Hoyer HM, Henry HM, Forté SIT

Necces: Hopkins SIT, Taylor SIT

Benéztük: Smith START, Ertz START, Washington HM, Sharpe HM

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!