Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #5 – 2016

playoffranking

 

A héten új első helyezettünk van, ami persze nem bravúr, mert egy, csak egy veretlen csapat maradt az 5. hét után, és egy újoncot is avatunk. Nem, nem a lemúrt.

 

1. (2.) Minnesota Vikings 5-0

 

pr5_min

 

Ki gondolta volna, hogy pont a Vikes lesz veretlen, pont Bradforddal. Megvan persze ennek az oka. A legfontosabb, hogy az offense még nem adta el a labdát, egyszer sem! Egyetlen elvesztett labdája van az egész Vikingsnek, de az is hogy. A safety Andrew Sendejo fumble-zta el, a pont előtte saját maga által összeszedett fumble-t…

 

2. (3.) New England Patriots 4-1

 

48-1. Ez a Patriots hazai mérlege a 2007-es szezon eleje óta hazai pályán AFC-beli csapat ellen, ha Tom Brady volt a kezdő, és végig is játszotta a meccset. Az az egy a 2014-es Bills elleni szezonzáró, ahol Brady csak az első félidőben játszott, mert a New Englandnek már megvolt az első kiemelés. Szegény kicsi… Bengals.

 

3. (6.) Pittsburgh Steelers 3-1

 

Én már meg vagyok győzve, de a szerkesztőség többi része még megosztottabb a kérdésben. Addig is, amíg a kommentek közt megbeszéljük veletek, hogy túl elől vannak-e vagy sem, álljon itt a hét statisztikája:

 

pr5_pit

 

4. (8.) Atlanta Falcons

 

Tavaly 5-0 után megzuhantak, és csak 8-8 lett a vége. Igaz, akkor erős csapattal nem találkoztak az elején, most viszont a Broncos elleni győzelem már nagyon biztató volt. Kérdés elég lesz-e ez a forma a Seahawks ellen, ahol azért a Seattle-i védelem ellen már messze nem olyan jók az offense matchupjai, mint a Broncos ellen.

 

5. (4.) Green Bay Packers 3-1

 

A meggyőző teljesítmény és a Packers idén még nem fért el egy mondatban, mert azt ki hitte volna, hogy majd pont a front-7 lesz a legmegbízhatóbb része a csapatnak?

 

6. (1.) Denver Broncos 4-1

 

Na, ők azért még nem tudnak egy újonc csere QB-val meccset nyerni.

 

7. (7.) Seattle Seahawks 3-1

 

pr5_sea

 

8. (10.) Dallas Cowboys 4-1

 

Ikertornyok:

pr5_dal

 

9. (9.) Oakland Raiders 4-1

 

pr5_oak

 

10. (5.) Philadelphia Eagles 3-1

 

A Sas mégis leszállt, ebben a szoros mezőnyben egy Lions elleni vereség pedig öt hely mínuszt jelent.

 

11. (-) Buffalo Bills 3-2

 

A 0-2 után zsinórban három meccset nyerő csapatok közül a Redskins nem, de a Bills felfért a top12-be. Azért azt igazán nem gondoltam volna, hogy Ryannek igaza lesz a támadó koordinátor kirúgásával. Azóta 3 meccsen 178 yardot futnak átlagban! A következő két meccsen Kaeppel és Tannehillel néznek szembe, az 5-2 is egész könnyen elérhető.

 

12. (12.) Houston Texans 3-2

 

De tényleg csak azért, mert muszáj.

 

1/1 Cleveland Browns 0-5

 

A héten a fontosabb bostoniak elleni párharcot ők nyerték, mert a Cleveland Indians 3-0-ra kisöpörte a Boston Red Soxot a baseball liga főcsoport-elődöntőjében, így egy párharcra kerültek a World Seriestől. Eközben a helyi TV nézők Clevelandben viszont ezzel szembesültek a Patriots elleni meccs alatt:

 

pr5_cle

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!