Connect with us

Hír

Eric Decker 2017-es szezonja is veszélyben

Eric Decker az idei szezon hátralévő részét sérültlistán fogja tölteni, mert meg kell műteni a csípőjét. Azonban nemrég újabb hírek jöttek napvilágra a kiváló elkapóról, amik aggodalommal tölthetik el a Jets szurkolókat.

 

deckker

 

Decker csípőjének rehabilitációs ideje nagyjából 6 hónap, ezzel még a következő szezon szempontjából semmi probléma nincs. Ám mint kiderült, Decker nem csak a csípője miatt szorul kés alá, hanem a válla is rakoncátlankodik, így azt a csípőműtétjéből való teljes felépülése után fogják megműteni. A két műtét rehabilitációs ideje nagyjából 14 hónap lehet az első becslések szerint, ez pedig azt jelentené, hogy Decker legközelebb 2017 decemberében léphet pályára a leghamarabb, de ez akár 2018-ra is csúszhat.

 

Mondani sem kell, ez óriási érvágás a Jetsnek, akiknél így sem fenékig tejfel az élet, még a legmegbízhatóbb elkapójukra sem számíthatnak. Deckernek a 2018-as szezon után jár le a szerződése, szóval rögtön egy kontrakt évbe térhetne vissza az addigra a 31. életévét taposó elkapó, nem ideális kilátások két ilyen komoly műtét után.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!