Connect with us

Hír

Pryorral hosszabbítana a Browns

Terrelle Pryor a 2011-es drafton került a ligába a Supplemental draft harmadi körében. Az Oakland Raiders akkor irányítónak szánta, játszott is pár mérkőzést, de főleg futni tudott jól. 2014-re aztán kivágták, ő pedig azt mondta, hogy egész életében irányító volt, nem tudja, hogyan kell elkapni, hogyan kell futóként futni, szóval vele irányítóként számoljanak. Aztán úgy lett vele, hogy mindegy neki, hogy milyen poszton, de játszani akart.

 

010316-nfl-cleveland-browns-terrelle-pryor-pi-vresize-1200-675-high-71

 

2015-ben leigazolta a Browns, 2016-ra pedig átképezték elkapónak. És hasít. 6 meccsen van 33 elkapása, 413 yardja és 3 TD-je, de van futott TD-je és néha egy-két passzt is elereszt. Olyan jól játszik, annyi nagy játékot csinál a 27 éves játékos, hogy a Browns szeretné őt hosszú távon magához láncolni.

 

Pryor idén 1,6 millió dollárt kap és a szerződése lejár. Mivel még mindig fiatal és nemrég azt mondták Clevelandben, hogy egyedül ő érinthetetlen, egy elég vastag szerződést kaphat. Szerintem simán kijár neki egy Tavon Austinos szerződés, csak Austinnal ellentétben ő nem lenne nevetségesen túlfizetve. Austin 4 évre 42 milliót kapott a Ramstől, ez Pryornak is kijárna, főleg, hogy elkapó mellett futóként és csere irányítóként is használható.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!