Connect with us

Hír

Megint bővült az NFL kasszája

Kiosztásra kerültek a 6. játékhét büntetőcédulái az NFL által, amivel ismét szép summát zsebelhettek be a vétkes játékosoktól. Igazi humorbomba lett néhányuk, érdemes elolvasni őket.

 

gronki

 

Kawann Short $18231 lett szegényebb, miután szájba vágta Drew Breest a múlt heti találkozón.

– A Rams nehezen viselte a Lions elleni vereséget múlt héten, és a Lions térdelésénél csaptak egy kis balhét. Az egyetlen vesztes Aaron Donald lett, hiszen senki mást nem büntetek meg, rá viszont kiszabtak és Shorthoz hasonló, $18231 értékű csekket.

Vernon Davis szegény olyan régen nem szerzett TD-t, hogy nem is figyelte mit lehet és mit nem lehet csinálnia miután TD-t szerzett. Davis bűne az volt, hogy átdobta a labdát a két kapufa között, amit unsportsmanlike conductként sárga zászlót, és vele együtt $12154 büntetést ért. Hagyok időt.

– Túlzott ünneplés miatt büntették meg Odell Beckham jr.-t is, aki a game-winning TD-je után már az endzone-ban levette a sisakját ünnepléskor, ez olyan súlyos bűn, hogy $24309-t kellett őt megbüntetni.

– A Bengals egyes játékosa a Patriots játékosaiból is kihozta az állatot, két játékos is $9115 büntetést kapott. LeGarette Blount azért kapta, mert miután Vontaze Burfict majdnem kettétörte a térdét (amiért őt már a hét elején megbüntették 75 ezer dollárral), még volt pofája nekimenni az eset után, Rob Gronkowski pedig taunting címszó alatt kapott egy csekket a playek utáni pofázása miatt.

 

Ezekkel a nemrég kiosztott büntetésekkel $91155-lal lett gazdagabb a liga, mindenki boldog lehet. Viszont olyan játékosok nem kaptak büntetést, mint Antonio Andrews, aki olyan late hitet nyomott a Browns safetyének, Jordan Poyernek az oldalába, hogy leszakadt a veséje, vagy Ndamokung Suh, aki megrúgta Roethlisbergert miután már nem volt nála a labda.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!