Connect with us

Hír

Julio Jones kirúgatott egy cornert

Na jó, a cím nem teljesen fedi a valóságot, ám hivatalos, hogy Bene’ Benwikere és a Carolina Panthers útjai elváltak a Falcons elleni vereség után.

 

benwikere

 

Mint ismert, Julio Jones 300 yardot pakolt fel a pályára egymaga, amihez a teljes Panthers secondary asszisztált. Josh Normanre nem tartottak igényt a nyáron, bízva abban, hogy a rendszer nélküle is működni fog. Nos, nem, nem működik, a Panthers légvédelme már a bohózat kategóriáját súrolja néhány meccsen. Hogy ezért miért Benwikere feje hullott, arról lehet vitatkozni, főleg, hogy jobbára nem is ő fogta Jonest, ám ennél nagyobb probléma is felmerül a Panthersnél.

 

Ugyanis a harmadéves játékos kivágásával nem maradt rutin az így sem acélos secondaryben. Jelenleg a 3 legfoglalkoztatottabb CB mind az idei draftról érkezett a csapathoz, sőt, Bradberry állítólag sérüléssel bajlódik. A rosteren van további két, 2010-ben profinak álló játékos, ahol Robert McClain a 7., Teddy Williams pedig draftolatlan játékosként került a ligába. Ilyenkor újra lehetne nyitni a Norman-dossziét, és számot vetni, hogy a 15 milliós spórolásnak volt-e értelme.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!