Connect with us

Hír

DeMarco Murray majdnem visszatért Dallasba

Új, eddig nem publikált információk jelentek meg DeMarco Murray Philadelphiában töltött pályafutásáról. Mint ismert, a sztori nem zárul happy enddel, és mindössze egy szezon után elváltak egymástól a felek. Egy Cowboyshoz közeli hírforrás szerint nem sokon múlt, hogy Murray visszatérjen a városba.

 

demarco-murray

 

Az Eagles és a Cowboys ugyanis az offseason során tárgyalást folytattak DeMarco Murray visszatrade-eléséről, amire a játékos hajlott volna, azonban az Eagles inkább egy másik csoportbeli csapatot keresett volna cserepartnernek, a Titans ajánlata után pedig megszakították az üzletet a Cowboysszal. Végül a Titans egy 4. körös pickért cserébe szerezte meg a kiváló futó játékjogát, pontot téve Murray rövid philadelphiai kalandjának végére. Mindkét fél jól járt, Murray láthatóan nem érezte jól magát Phillyben, valamint az Eagles sem az ő erősségeire építette a futásait, a Titansnek meg egy hozzá hasonló rutinos róka kellett a fiatal franchise irányítójuk mellé. Természetesen az érintett is beszélt az esetről az ESPN-nek.

 

“Eléggé bonyolulttá vált a helyzetem Philadelphiában a sok beszélgetés után. Egyszer aztán szerettem volna beszélni Doug Pedersonnal, hogy nem érzem jól magam a klubnál, a testem itt van, de a szívem valahol máshol. Amikor idejöttem, úgy éreztem, hogy egy új kezdet, a környezetváltozás majd jót fog tenni nekem, amit Howie Roseman és Jeffery Lurie ajánlott az Eagles személyében, akik egyébként nagyszerű fickók. Szerencsém volt velük, mert amilyen megértőek voltak amikor idejöttem, olyan megértőek voltak akkor is, amikor a távozásomat kértem tőlük. Úgy véltem, hogy mindkét félnek az lenne a legjobb, ha én továbbállnék.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!