Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 – #5

Ezen a héten is találunk nehéz és könnyű matchupokat, ezért segítünk kihámozni néhány dolgot.

 

fantasyfix

 

START

 

Philip Rivers (@Raiders)

 

Ugyan múlt héten is benne volt a cikkünkben, de mit csináljunk, ha zsinórban másodjára van neki kedvező matchup? A Raiders átlagban 500 yardokat nyel be meccsenként, ebből Rivers és a Chargers offense sem fog kimaradni.

 

Derek Carr (vs Chagers)

 

Az ellenfél is erősen kezdőgyanús, hiszen a Chargersben Flowers és Verrett is kidőlt, így egyedül Hayward az egyetlen normális corner a Chargersben, ezt meg egy Crabtree-Cooper kettőssel illik kihasználni.

 

Jordan Howard (@Colts)

 

A Colts védelme romokban, Howard pedig ihletett formában debütált múlt héten, most sem fog kegyelmezni.

 

Steve Smith (vs Redskins)

 

smith-norman

 

Szenyor Smith is magára talált az elmondása szerinti utolsó szezonjában, kérdés, hogy ráállítják-e Josh Normant, mert ez nagyban befolyásolhatja a pontszámait.

 

Zach Ertz (@Lions)

 

Ha játszani fog, akkor must start mindenképp! A Lions nagyon sok pontot enged az ellenfél tight endjeinek, ez alól Ertz sem lehet kivétel.

 

HAIL MARY

 

Brian Hoyer (@Colts)

 

Hoyer eddig mindkét meccsén 300 yardot dobott, interception nélkül, meglepődnék, ha ez a Colts ellen szakadna meg.

 

DeAndre Washington (vs Chargers)

 

Latavius Murray nem játszik a Chargers ellen, így Washington átveheti a szerepét. Azonban óvatosan, mert valószínűleg megosztja a Washington-Richard-Olawale hármas a carryket.

 

Tajae Sharpe (@Dolphins)

 

 

Sharpe eddig nagyon kétarcú volt idén, de a Dolphins légvédelme ellen lehet egy nagyon jó napja.

 

Hunter Henry (@Raiders)

 

Ha Antonio Gates nem játszik, akkor Henry értéke hatalmasat nőhet. A Raiders védelme nem meglepő módon a tight endek ellen sem túl hatékony, Rivers pedig szereti megkínálni a tight endjeit labdákkal.

 

SIT

 

Nuk Hopkins (@Vikings)

 

nuk

 

A Vikings védelme nem egy sztárelkapót szedett már le a pályáról, és látva a múlt hetet, ahol Hopkins kb csak elterelésnek volt használva, most sem tűnik jó ötletnek a kezdetése.

 

Tyrod Taylor (@Rams)

 

Lehet benézem, de én nem tartom jó ötletnek most Taylor kezdetését. A Bills és a Rams is nagyon hektikus, valamikor pusztítanak, valamikor meg szenvednek a pályán. A Bills zsinórban két jó meccsen van túl, szerintem most egy rossz következik.

 

Matt Forté (@Steelers)

 

Egyrészt egész héten limitáltan edzett, másrészt a Steelers futás ellen baromi jó. Nem lennék meglepve, ha most limitáltan kapna csak szerepet, és a meccs forgatókönyve sem azt indokolja, hogy a Jets sokat fog futni, hisze valószínűleg szaladhatnak majd az eredmény után.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!