Connect with us

Fantasy

Fantasy Recap 2016 – #4

Túl vagyunk a negyedik játékhéten, lássuk melyik játékos húzta ki csapatunkat a csávából.

 

fantasyrecap

 

BOOM

 

Matt Ryan

 

Matty Ice elpusztít mindenkit! Eddig is a legjobb QB volt a játékban, erre ezen a héten megint övé a legtöbb pontszám, összesítésben már 100 pont fölött jár 4 meccs után! A héten 503 yardot, 4 TD-t és egy INT-et felpakolva a pályára 35,52 ponttal gazdagította a tulajait.

 

Ben Roethlisberger

 

A múlt heti sokk után végre újra a régi Big Bent láthattuk a pontszámok alapján. 5 TD passzt kiosztva, kerek 300 passzolt yarddal 33,90 pontot hozott a konyhára.

 

Julio Jones

 

Matt Ryan a fenti 503 yardból 300-at (!) Jonesnak dobott, ezekből egy TD-t is ért. 36 ponttal ő lett a hét MVP-je, nála többet senki nem ért el a héten.

 

Michael Crabtree

 

Rákfa barátunk kiváló redzone célpont volt már tavaly is Derek Carr számára, idén viszont még erősebb lett köztük a kémia. 3 TD-t szerzett a Ravens ellen 88 yard mellé, 26,88 pont pedig nem egy matchupban lehetett életmentő

 

Brian Quick

 

Ideje lenne komolyan venni a srácot, mert Keenumnak úgy tűnik ő lett a kedvenc célpontja. 69 yard nem olyan nagy adat, de a két TD és a vele járó +12 pont már megdobja az értékét.

 

Matt Jones

 

Jones is végre életjelet adott magáról, és felpakolt 20+ fantasy pontot a boardunkra. 117 futott yard, 1 futott TD és mellé 21 elkapott yard elég impozáns adat, reméljük ez nem csak az ellenfél miatt lett így, és 10+ pontos meccseket fog hozni a jövőben is.

 

Terrance West

 

Justin Forsettet előbb padoztatta Harbough a meccs előtt, majd ki is vágta azután, éppen ezért West előlépett a rivaldafényből, és 113 futott yarddal hálálta meg a bizalmat, amihez egy TD-t is hozzácsapott, így alighanem egy ideig övé a kezdő.

 

19.20 fantasy points

 

John Kuuuuuuuuuuuuuuhn

 

Egy fullbacknek semmi értéke nincs ebben a játékban, de hatalmas tanár, hogy így is felpakolt 3 TD-t a Chargers ellen, kihagyhatatlan.

 

Kyle Rudolph

 

Nem övé lett a legtöbb pont a héten, de Reed és Olsen olyan sablonos lenne ide. Hunter Henry volt a másik jelölt, de ő meg azért kap ennyi lasztit, mert nincs Gates. Rudolph elől viszont senki nem veszi el a helyet, és Bradford bízik is benne, ezt bizonyítja a sok felé dobott labda és a 11,5 fantasy pont is.

 

Yannick Ngakoue

 

INT, sack, kierőszakolt fumble – nem könnyű mindet egyszerre megcsinálni, az újonc DE-nek viszont sikerült, amivel feljebb kúszhat a Jaguars depth chartján.

 

Zach Brown

 

21,5 pontot szerzett a héten, ezek konkrétan irányítótól elvárt számok, neki LB-kén sikerült ezt megugrania. Ha netán FA még a ligádban, ne habozz.

 

Tanner McEvoy

 

Ő a legnagyobb easter egg a fantasyban, hiszen DB a posztja papíron, de WR-ként is használható, erre a Jets ellen láthattunk ékes példát. Úgy lett 10,2 pontos DB, hogy egy darab szerelése vagy leütött passza nem volt.

 

BUST

 

palmer

 

Carson Palmer

 

Idén egy raklap sz*r a Cardinals támadógépezete fantasy szempontból, Palmerrel az élen, ráadásul meg is sérült a Rams ellen.

 

Tyler Lockett

 

Tavaly nagy sleeperként robbant be a ligába, idén viszont messze alulmarad az elvártaktól, ráadásul állítólag sérülten játszik hétről hétre.

 

NaVorro Bowman

 

Szegény önhibáján kívül van itt, ugyanis Achilles sérüléssel bajlódik, ami miatt minden jel szerint számára véget is ért a 2016-os idény.

 

Anthony Barr

 

Nagyon sok ligámban kerettag, és én most untam meg, fantasy-ban használhatatlan.

 

Tyrann Mathieu

 

Az összetett DB lista 94. helyén tanyázik egy fantasy top3 DB, meséljek még?

 

 

FIX-ÉRTÉKELÉS

 

Bejött: Rivers, Elliott, Hoyer, Szenyor Smith, DeMarco Murray, Winston, Latavius Murray

Necces: Vikings védők, Pryor

Benéztük: Nuk Hopkins, Jason Witten

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!