Connect with us

Fantasy

Fantasy Recap 2016 – #6

Igazi bolondok háza volt a 6. hét fantasy szempontból, vagy úgyis mondhatnánk, hogy a sleeperek éjszakája. Rengeteg olyan játékos teljesített túl a várt pontszámain, akikkel nagy különbségű meccseket is nyerhettek a bátrak. Íme a 6. hét értékelése!

 

fantasyrecapszeles

 

BOOM

 

Case Keenum – 31,54 pont

 

Az első ilyen játékos a listán a Rams irányítója, Case Keenum. Az odáig rendben van, hogy a Lions védelme nem a legerősebb a ligában, de hogy Keenum ilyen jó lesz, arra kevesen számíthattak. Megint előkapott egy nyulat a cilinderből – róla később – és meg sem állt vele és a többi elkapóval egészen 321 yardig. Egy INT lerontotta a pontszámait, amit egy 7 yardos futott TD-vel végül kozmetikázott.

 

Jay Ajayi – 32,70 pont

 

A Dolphins angolja lemészárolta a Steelers védelmét a futásaival, összesen 204 yardot tett meg a földön, és ezek mellé két TD is társult. Ráadásul a Steelers futásvédelme ellen ezt senki nem várta, arról nem is beszélve, hogy elég mély az RB poszt a Dolphinsnál, de ezen a meccsen kijött neki a lépés, és kapott is lehetőséget futásokra dögivel.

 

James White – 18,60 pont

 

Bill Belichick ismét előkapott egy nem várt futót a rosterről, ezúttal James White töltötte be Dion Lewis szerepét, és kapott el két passzt TD-t érően Tom Bradytől. A yardokat nem halmozta, de csupán a két touchdownnal szerzett 12 pontot, amire sok más elit játékos sem volt képes a hétvégén.

 

Kenny Britt – 26,60 pont

 

 

És íme a nyúl, akit Keenum előhúzott a kalapból, Kenny Fuckin’ Britt miatta kaptam ki egyik ligámban.  Élete meccsét játszotta a Lions secondary ellen, egyik elkapása igen tetszetősre sikeredett. 136 yard és 2 TD, ezt sok más első körös elkapótársa is megirigyelte volna ezen a héten, kérdés, hogy ez megint csak egy egy meccses csoda, vagy innentől már több labdát fog rá hajigálni Keenum.

 

Kendall Wright – 20,30 pont

 

A legtöbb ligában FA játékos nemrég tért vissza sérüléséből, és harmadik idén lejátszott meccsén észre is vette őt Marcus Mariota, egyből meg is kínálta 133 yarddal, ráadásul egy TD-t is szerzett. Kezd a Titansnél is sok potenciális elkapó lenni, résen kell lenni, kiket teszünk a kezdőbe.

 

Coby Fleener  -19,60 pont

 

Sok embernek lett elege belőle, és hajigálták ki FA-re, a szemfülesek (o/) pedig jól felvették, látva hogy ki ellen játszik a Saints. Merthogy a Panthers védelme idén egy átjáróház bármilyen elkapó számára, Fleener pedig borítékolható volt, hogy nem lesz egész évben ilyen gyenge, ennek örömére megtartotta karrier napját. 2 TD (ebből egyik futott!), 76 total yard, csak köszönni tudjuk ezt az ajándékot.

 

CJ Fiedorowitz – 14,50 pont

 

Szintén a figyelmesebbek észrevehették, hogy az utóbbi időben egyre többször vette célba Osweiler az eddig blokkolásokra szánt tight endjét, és a Colts védelme ellen robbant is a bomba. 85 yard, 1 TD, meccset eldöntő tényező lehetett nem egy ligában aki felvette.

 

DeForest Buckner – 13 pont

 

 

Buckner is végre azt hozta fantasyban is, amit egy első körös, az egyik legjobb védőnek tartott játékostól elvár egy egyszerű fantasy tulajdonos. 2 sack, 1 FUM Rec., 5 solo tackle, csak hogy a fontos statisztikákat kiemeljem, ellenállhatatlan volt, még ha a való éeltben ez a 49ers védelméről nem volt elmondható a Bills ellen.

 

Dont’a Hightower – 13 pont

 

Hightower kihasználta a Patriotsnál lévő linebacker amortizációt, és előlépett vezérnek a Bengals ellen. Igaz csak 3 solo tackle fűződik a neve mellé, a 10 assist miatt kapott 5 pont, a másfél sack és a safety eléggé megdobta a pontszámait. Mivel egyhamar nem várható javulás a Patriots LB sorában, ezért érdemes lehet beruházni rá.

 

Keanu Neal – 11 pont

 

Nem ő volt a legjobb DB a héten, mégis inkább őt említeném meg, főleg azért, mert tőle tartósan jó számok várhatók, ahhoz képest, hogy újonc lévén nincs akkora hírneve, bár az utóbbi pár találkozójával szerzett magának, az biztos.

 

BUST

 

Ryan Fitzpatrick – 5,16 pont

 

Igen, várható volt, hogy nem a Cardinals ellen lesz élete meccse, de ez egy vicc amit leművelt. A végén ráadásul Geno Smith irányította a Jetset, sőt, egyes pletykák szerint a Ravens ellen is ő kap szerepet. Fitznek úgy tűnik befellegzett.

 

Eddie Lacy – 7,10 pont

 

Lacy határozottan jobban játszik mint tavaly, de az a valóság, ez meg fantasy foci, ahol viszont nem tartozik a legjobbak közé. Plusz adalékként a bokájának állapota tovább romlott, így pár hetes kihagyásra kényszerül.

 

Jeremy Hill – 4,10 pont

 

Olybá tűnik, hogy Gio Bernard kijátszotta őt a csapatból, mindössze 13 lehetőséget kapott futni, ezekből pusztán 38 yard jött össze.

 

Matt Forté – 2,20 pont

 

A Jets döglődő offense-ének hála ő sem kapott túl sok lehetőséget, mindössze 9 futáskísérlet és egy elkapás jutott neki a Cardinals ellen 22 scrimmage yardért.

 

Antonio Brown – 4,50 pont

 

 

No Big Ben, no party, ezt a lemezt már ismerjük tavaly óta. Márpedig hiába vannak eltérő pletykák, Big Ben a Pats elleni meccset tuti kihagyja, és még lehet a bye week után is 1-2 találkozót csak a pálya széléről nézhet, a Brown tulajok nagy bánatára.

 

Julian Edelman – 3,80 pont

 

Úgy tűnik megvan a Patriots sokoldalú támadósorának legnagyobb fantasy vesztese. Edelmanre inkább a biztonsági, főként rövid passzok mennek, amikből ebben a játékban nem sokat profitálhatunk.

 

Demaryius Thomas – 1,50 pont

 

35 elkapott yard mellé becsúszott egy fumble, ami -2 pontot levitt az értékéből. Jövő héten pedig az a Texans lesz az ellenfél, aki a 2. legkevesebb passzolt yardot engedte az ellenfél irányítóinak, viszont Siemiannak és vele együtt a Denvernek is volt ideje rápihenni a találkozóra.

 

Antonio Gates – 1,60 pont

 

Úgy tűnik Hunter Henry végleg lejátszotta a veterán tight endet a pályáról, a főbb, sok pontot érő elkapások nem felé szállnak már.

 

Muhammad Wilkerson – 3 pont

 

Nem ehhez vagyunk hozzászokva, de várható volt, hogy 3 ilyen potens játékossal nem fog mindenki gálázni, ezúttal Wilkersonon volt a sor, hogy gyengén muzsikáljon.

 

Malcolm Smith – 3 pont

 

Most jön ki az, hogy Smith csak a fantasy berkekben volt elit játékos, a való életben messze nem a legjobb belső linebacker Oaklandben.

 

Tony Jefferson – 2 pont

 

Az eddigi a DB-k közül a legtöbb pontszámot szerző játékos a héten mindössze 2 ponttal zárt, bár ehhez kellett az is, hogy a Jets támadósora alig legyen fent a pályán. A Seahawks ellen valószínűleg már több dolga lesz neki is.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!