Connect with us

Hír

Winston tudja, min kell változtatnia

Jameis Winston eddig felemás szezonkezdeten van túl, az első fordulós remeklést sorozatos labdavesztés-parádé követte, ami győzelmekbe is került. A korábbi 1/1-es is érzi, hogy ezért ő is felelős, és kész még többet gyakorolni azért, hogy jobban tudjon vigyázni a labdára.

 

winston

 

Winston a 9 perces sajtótájékoztatón 11-szer tért ki arra, mennyire fontos, hogy jobban vigyázzon a labdára, mivel szinte ugyanazt a sablont nyomta végig, így ezeket nem idéznénk, helyette megnéznénk a számokat. Winston eddig 8 interceptiont dobott és két fumble-t vétett az eltelt 4 találkozó során, ez meccsenként 2,5-es átlag, vagyis minden meccsen ennyiszer veszít labdát, aligha kell ezt tovább magyarázni. Szokták mondani, hogy az irányítóknak a 2. szezonja a legnehezebb, ez egyelőre mind az ő, mind Marcus Mariota játékán is meglátszik, bár Winstonnak sincs egyszerűbb dolga.

 

A Bucs támadófala finoman szólva sem a liga elitjébe tartozik, és Doug Martin sem áll a rendelkezésére, aki le tudna venni a vállairól egy kis nyomást. Az biztos, hogy a Panthers védőfala ellen aztán lehet gyakorolni a labdára vigyázást, ráadásul amíg Mike Evans a pályán lesz, addig egy stabil célpontnak legalább oda tudja dobni a labdákat Winston.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!