Connect with us

Hír

Második körös LB-t szerzett a Patriots

A Detroit Lions egy hetedik körös pick-kel karöltve elküldte Kyle Van Noyt New Englandbe, cserébe a Patriots 6. körös pickjéért.

 

NFL: Preseason-Detroit Lions at Baltimore Ravens

 

Van Noy a 2014-es draft második körének elején került a Lionshöz, viszont két és fél év alatt sem tudta megmutatni, hogy érdemes volt őt behúzni. Nem is volt igazán rendszer fit, idén tudott csak először kezdőbe kerülni, viszont a pályán nem jött elő a tehetsége, így a csapat megvált tőle. Persze felmerül a kérdés, hogy a liga egyik leggyengébb  védelmével rendelkező csapata miért küld el egy kezdő játékost a legvékonyabb pozíciójából?

 

Jó eséllyel azért, mert Van Noy amúgy sem érte volna meg az 53-as rostert, ha Josh Bynes és Jon Bostic nem sérül meg. Most azonban Bynes egészséges és vissza is igazolta őt a csapat. Valamint jó esély van arra, hogy vagy Bostic, vagy Levy hamarosan életjelet ad magáról. Bynes egyébként tavaly 16 meccsen lépett pályára és jó teljesítményt nyújtott, Van Noy kivágása pedig 1,5 milliót szabadított fel jövőre, ami elkél, amikor Matt Staffordnak, Riley Reiffnek vagy éppen Larry Warfordnak kell új szerződést adni.

 

Ami viszont a Patriotst illeti, szereztek egy korábbi második köröst egy olyan posztra, ami amúgy is elég telített náluk, igaz mindezt egy hatodik körért tették. Van Noy tehetséges, ha ki tudnak belőle hozni valamit, akkor akár nagyot is szakíthattak vele.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!