Connect with us

Hír

Mégis módosították Kaepernick szerződését

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Colin Kaepernick nem mond le a 14,5 milliós egészségbiztosításról és ennek ellenére kezdeni fog. Nos, mégis belement a szerződésmódosításba.

 

anthem28s-2-web

 

A módosítás részletei nem ismertek, annyi azonban biztos, hogy ezt a 14,5 millió dolláros sérülés esetére garantált tételt kivették Colin szerződéséből, cserébe az irányító saját akaratából felbonthatja a szerződését a szezon után. Azt nem tudni, hogy járna-e neki valami akkor, ha ő maradna jövőre is, de a 49ers kivágja, ez pedig felveti a kérdést, hogy miért csinálta ezt?

 

A válasz vélhetően az, hogy Chip Kelly mester és a 49ers vezetősége oda ment hozzá, hogy vagy módosít a szerződésén, vagy idén nem fog játszani egy percet sem és az első adandó alkalommal kivágják. Persze ezzel nem járt feltétlenül rosszul Kaepernick. Egyrészt felbonthatja a szerződését és tesztelheti a piacot: ha csak 4 milliót adnak neki egy csere QB posztért, már 4 millióval többet keres, mintha simán kivágja a 49ers nulla perc játék után. Másrészt, ha jól játszik, akkor egyrészt megtarthatja a 49ers az eredeti 14,5 milliós fizetésével, vagy kaphat egy kezdő állást valahol máshol, több pénzért. Csak nehogy megsérüljön.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!