Connect with us

Hír

Nem úgy halad Doug Martin felépülése, mint kellene

A Tampa Bay Buccaneers futójának, Doug Martinnak nem nagyon akar meggyógyulni a combhajlítója, így minimum a 49ers elleni mérkőzést ki kell még hagynia, mondja Dirk Koetter, a csapat mestere.

 

i

 

Martin szeptember 18.-a óta nem játszott, akkor is csak 7 labdacipelése volt, mielőtt megsérült. Pedig elférne a játéka, különösen a 49ers ellen, amelyik 174 yardot engedélyez az ellenfeleinek meccsenként a földön. Martin egyébként idén csak két meccsen tudott pályára lépni, 25 futásból pedig csak 85 yardja van, TD-nélkül.

 

Mondhatjuk tehát, hogy visszatért a régi nóta. Martin az ideit leszámítva négy éve van a ligában. Első szezonjában 1454 yardot futott 11 TD-val, utána viszont két évig nem tudott egészséges maradni, 2013-ban és 2014-ben összesen 17 meccsen lépett pályára, ezeken 950 yardot és 3 TD-t szerzett összesen. Emiatt nem hívták le az ötödik éves opcióját, tehát tavaly a szerződéséért hajtott: így lett ismét egy 1400+ yardos szezonja 6 TD-vel, illetve egy 5 éves, 35 milliós szerződése. Ha folytatódik a sorminta, legközelebb 2018-ban és szerződése utolsó évében fog értékelhető teljesítményt nyújtani.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!