Connect with us

Összefoglaló

Osweiler úgy tért haza, ahogy távozott

Mindenki meglepődött tavasszal, amikor Brock Osweiler a Texanst választotta a Broncos helyett. A Texansnak be kellett vállalnia a kockázatot, hogy előre tudjon lépni, de ez egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon mellé ment, a Denver ugyanis leiskolázta a csapatot. Osweilerben pedig pont akkorát csalódhattak a Texans szurkolói, mint annak idején a denveriek.

 

Denver Broncos vs. Houston Texans, NFL Week 7

 

A mérkőzés legjobbja: CJ Anderson

 

Most kb. hasráütésszerűen kiválasztottam egy nevet, ugyanis az egész Broncos szinte hibátlanul játszott. Siemian nem volt kiemelkedő, de korrekt módon lemenedzselte a meccset, volt pár nagyon szép hosszú passza és egy TD-passzt is kiosztott. Anderson 16 kísérletből 107 yardot és egy TD-t futott, ami az idei legjobb teljesítménye volt, miközben az újonc Devontae Brooker is szépen termelt: 17 futásból 83 yard és egy TD. Az elkapók is jó napot fogtak ki, bár Thomas azért még mindig droppolgatott, Sandersszel együtt a 14 sikeres passzból tízet ők ketten húztak le. Ami egyrészt jó, mert két top elkapóról van szó, másrészt viszont elég nagy gáz, hogy rajtuk kívül nincs érdemi célpont.

 

A védelemre a fegyelmezetlenségeket leszámítva szintén nem lehet panasz. Sack ugyan nem jött össze, viszont kiharcoltak három fumble-t, illetve össze is szedtek ugyanannyit, valamint 131 passzolt yardon tartották Osweilert 41 passzkísérletből. Ugyanakkor futás ellen még mindig gyenge az egység, Alfred Blue és Lamar Miller is közel 6 yardos átlaggal futott.

 

A mérkőzés legrosszabbja: Brock Osweiler

 

Broki idén nevetségesen szánalmasan játszik. Persze nem olyan jó előtte a támadófal, mint vártuk, de még így is korrekt, tele van az offense remek skill játékosokkal, de nem tudja nekik odaadni a labdát. Kapkod, rosszul olvassa a védelmeket, nincs meg a kémia, alul vagy túldobja az elkapóit. Emellett még a labdára sem tud vigyázni. Most ugyan INT-je nem volt, de csinált három fumble-t, amiből az egyiket el is veszítette a csapat. Ez volt az:

 

 

A mérkőzés tanulsága: ez a Houston nagyon szerencsétlen

 

A támadók összességében nem voltak borzasztóan rosszak, egyszerűen csináltak egy nagyon idióta, illetve Alfred Blue révén egy nagyon fájó fumble-t. Ennyit múlott a mérkőzés, amúgy partiban lehettek volna a Denverrel. Azonban tegyük hozzá, hogy a jó csapatok tulajdonsága, hogy nem nagyon hibáznak kritikus pillanatokban, miközben a hibákat kegyetlenül megbüntetik. Ez a Texans nem tud hátrányból játszani, az offense, és különösen Osweiler nem clutch, mintha kasztrálva lenne az egység.

 

Ami a Broncost illeti, nekik a fegyelmezetlenségüket kellene rendbe tenni. A mérkőzés elején három nagy játékot annulláltak offensive holding miatt, ebből kettőből 3&out lett. A védelem is gyűjtött pár fölösleges és buta szabálytalanságot, és bár most ez végül nem fájt, a Chargers és a Falcons ellen már vereséget eredményezett. Erre figyelniük kell.

 

Hogyan tovább?

 

A Denver Broncos továbbra is hasít, egy jobb futójátékkal és kiegyensúlyozott passzjátékkal még ezt az amúgy nagyon nehéz csoportot is behúzhatják. Végtelenül izgalmas az AFC West egyébként, hisz bár a Broncos és a Raider 5-2-vel áll, a Chiefs csak a bye week miatt van elmaradva, nekik 4-2-es mérlegük. Ráadásul, övék az előny, hisz míg a Chiefs csoporton belül 2-0, addig a Raiders 1-1, a Broncos pedig csak 0-1 jelenelg, ez pedig sokat számíthat a végelszámolásnál. A Texans pedig, bármilyen hihetetlen, még így is vezeti a csoportját és egy mérkőzés előnye van. A rájátszásra még így is minden esélyük megvan.

 

A mérkőzés legszebb jelenete: Von Miller és Brock Osweiler

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!