Connect with us

Hír

Pryor azt hitte, Bill Belichick leigazolja

Terrelle Pryor a Browns talán legjobb skill playere: 4 meccsen 19 elkapás, 290 yard, 1 TD, valamint 5 futásból 15 yard és egy TD, pedig irányítóként kezdte a karrierjét. Ez persze sokat elmond a Browns támadósoráról, ettől függetlenül Pryor még egy korrekt játékos és üde színfoltja a csapatnak. Mondhatnánk, a szegény ember Julian Edelmanja, pedig lehetett volna a New England Patriots Terrelle Pryorja is:

 

Tényleg azt hittem, hogy egy Hazafi leszek. Tudom, hogy Bill Belichik kedvelt engem. Egy jó workoutom volt a Patriots-cal és minden igazán jól ment” – mondta Pryor a The Plain Dealernek. Pryor a tavaly őszi látogatást fenomenálisnak hívta és szerinte csak azért nem igazolta le a Patriots, mert BB nem volt biztos benne, hogy a combhajlítója 100%-os lesz.

 

pry

 

Pryor a 2011-es Supplemental draft harmadik körében került az Oakland Raidershez, ahol három évig játszott és a nevéhez fűződik a valaha volt leghosszabb irányító TD-futás 93-yarddal. Azonban, mint irányító nem vált be, viszont ő úgy volt vele, hogy minden milyen poszton, de játszani akar. Így lett belőle végül elkapó és nem is akármilyen, még Bill Belichick is dicsérte az atletikus képességeit és labdaérzékét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!