Connect with us

Minden ami NFL

All Pro Offense 8 hét után

Tegnap hét szerkesztő  (Renningan, katonadani, jimboy, Leonidasz, KGYM, chester és balentin) megszavazta a 2016-os szezon eddigi MVP-jét, az félév támadóit és védőit, valamint edzőjét. Most pedig összeraktuk az eddigi teljesítmények alapján a 2016-os All Pro keretünket, a legjobbak legjobbjaival.

 

 

QB: Tom Brady, New England Patriots (7-1) – 1319 yard, 12 TD, 0 INT, 133,9-es passer rating

 

Bár MVP-nek Matt Ryant szavaztuk, nincs kétség afelől, hogy Tom Brady a legjobb irányító jelenleg a ligában. Hétből négy szerkesztő őt tartja az idei szezon All Pro QB-jának, nem meglepő módon a maradék három Ryanre voksolt.

 

960x0

 

HB1: Ezekiel Elliott, Dallas Cowboys (6-1) – 779 yard, 5 TD

HB2:  David Johnson, Arizona Cardinals (3-4-1) – 1112 total yard, 8 TD

 

Nem kérdés, hogy jelenleg Elliott (4 szavazat) és Johnson (6 szavazat) a liga két legjobb futója. Előbbi vezeti a ligát futott yardokban, utóbbi pedig total yardokban, de a korábbi cikkünkben már volt róla szó, mennyire zseniálisak, így tovább nem is szaporítom a szót.

 

Rajtuk kívül egyébként a Titansben megújuló DeMarco Murray (2 szavazat) és Le’Veon Bell (2 szavazat) kapott még voksot. Természetesen mind a kettő védhető, Murray mindössze 43 yardra van lemaradva Elliottól, Bell pedig 5 yardos átlaggal fut és négy meccs alatt már 30 elkapással büszkélkedhet. Jó eséllyel a second-team All Pro-ba a való életben is őket fogják beválasztani.

 

WR1: Julio Jones, Atlanta Falcons (6-3) – 970 yard, 5 TD

WR2: AJ Green, Cincinnati Bengals (3-4-1) – 896 yard, 3 TD

 

Itt is nagy volt az egyetértés a szerkesztők között, mindkét zseniálisan játszó elkapó 6-6 szavazatot kapott. Kapott egy szavazatot chestertől még Mike Evans, aki nyolc meccs után harmadik yardok tekintetében, míg 8 elkapott TD-je abszolút első jelenleg a ligában, ha ma kellene szavaznom, Green helyett tuti őt választanám. KGYM pedig homerkedett egyet és jelölte a Vikingsos Stefon Diggst, aki eddig hat meccsen 466 yardot és két TD-t szerzett. Ezzel azért lehetne vitatkozni.

 

0577751001415650610_filepicker

 

FB: Kyle Juszczyk, Baltimore Ravens (3-4) 

 

Két jelöltünk volt, 5-2-re nyert Juszczyk Andy Janovichcsal szemben. Igazából fura, hogy egy ennyire kihalóban lévő posztra még mindig kell szavazni, a csapatok felének nincs is értékelhető full backje. Ettől még Juszczyk idén pazar passz blokkolásban, miközben futás blokkolásban is hoz egy jó szintet. Vélhetőleg emiatt jött ki ő győztesen a szavazásból, Janovich ugyanis mindenben jó, de semmiben sem annyira kiemelkedő.

 

TE: Greg Olsen, Carolina Panthers (2-5) – 621 yard, 2 TD

 

Csak egyetlen szavazattal, de Olsen lenyomta Rob Gronkowskit. Nehéz egyébként a döntés, hisz Gronk a szezon elején sérült volt és leginkább vegetált, a Panthers pedig gödörben van, de ez a két játékos még mindig messze kiemelkedik a TE-mezőnyből. Olsen egyébként hét meccs után nyolcadik az elkapott yardok listáján, és az utóbbi évekkel ellentétben blokkolásban is hoz egy korrekt szintet, abszolút megérdemelt a helye.

 

OT: Taylor Lewan, Tennessee Titans (4-4)

OT: Trent Williams, Washington Redskins (4-3-1)

 

Lewan személyében megvan az első olyan játékosunk, aki hét szavazatot gyűjtött. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen zseniálisan játszik: futásblokkolásban nincs idén párja, DeMarco Murray másodvirágzását éli mögötte. Pass protectionben sem utolsó, eddig például nem engedett sem sacket sem pedig QB hitet. Elit.

 

Taylor Lewan, Jadeveon Clowney

 

Williams már annyira nem volt domináns, legalábbis, ami a szavazatokat illeti, hisz csak négyet kapott. Pedig jelenleg ő a liga legjobb left tackle-je. Igaz, nem blokkol olyan jól futáshoz, mint Taylor Lewan, és talán Andrew Whithworth jobban védi valamivel az irányítót, de ezek tényleg csak nüanszok. Nincs olyan komplett, olyan konzisztensen minden téren kimagaslóan jól játszó tackle jelenleg a ligában, mint Williams.

 

Lewanon és Williamsen kívül két játékos kapott még szavazatot. Egyet Donald Penn, aki remekül védi Derek Carrt, és kettőt a Dallasos Tyron Smith.

 

OG: Zack Martin, Dallas Cowboys (6-1)

OG: Marshal Yanda, Baltimore Ravens (3-4)

 

 

Zack Martin csak chester szerint nem All Pro idén, egyébként ő volt az egyetlen, aki sem őt, sem Yandát nem jelölte. Martin ettől függetlenül idén is remek, eddig nem engedett sacket, nem volt holding büntetése és ráadásul mindenkit eltakarít az útból. Yanda kb ugyanez, még úgy is kiemelkedő, hogy gyengébb szezont fut. Ő a guardok Tom Bradyje vagy Calvin Johnsona.

 

A két remek guardon kívül kapott egy szavazatot Kelechi Osemele és Justin Pugh chestertől, illetve Brandon Scherff katonadanitól. Osemele kiváló, nagyot fogott vele a Raiders, Pugh kis túlzással egymaga többet ér, mint az összes többi Giants támadófalember együtt. A másodéves Scherff is remek évet fut, igazság szerint ebből az ötösből bármelyik kettőnek van esélye év végén is megszerezni az elismerést.

 

C: Travis Frederick, Dallas Cowboys (6-1)

 

Két jelöltünk volt, Frederick és a Broncos centere, Matt Paradis, végül előbbi nyert 4-3-ra. Igazság szerint egy percig nem volt kérdés, hogy a két játékos közül kerül ki a győztes, annyira kiemelkednek a mezőnyből. Frederick egy fokkal jobb futásblokkolásban, Paradis ugyanennyivel jobb az irányító megvédésében, nehéz dolga lesz a szakembereknek eldönteni, melyikük érdemli az első, és melyikük a második csapatos All Pro-t.

 

nevtelen

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!