Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 – #9

A héten a rengeteg sérülés miatt bőven lubickolhatunk sleeper választásokban, noha az egyik legkomolyabb bye week van jelenleg életben, csupa elit játékost vagyunk kénytelenek nélkülözni. Most kivételesen nem lesznek starterek, hanem csak a hail mary  és a sit pickekre koncentrálunk, mert kockázat nélkül nincs siker. A héten nem volt kérdezz-felelek, így ha bármilyen fantasyval kapcsolatos kérdésetek van, hagyjátok lent a kommentek között!

 

fantasyfix

 

 

Akit megéri játszatni

 

Nick Foles vs Jaguars

Alex Smith ugyan nem szenvedett agyrázkódást, mégis kihagyja a vasárnapi találkozót, és Nick Foles vezetheti a Chiefs támadásait. Ugyan a Colts pocsék védelme ellen, de legutóbb közel kétszer olyan jó mérleget produkált szinte ugyanannyi passzkísérletből mint kollégája, most egy fokkal nehezebb dolga lesz. Ware kiesése sem válhat az előnyére, de itt az esély, hogy élesítse a nyár végén esedékes opciós +1 évét a Chiefsszel.

 

Colin Kaepernick vs Saints

Múlt héten kicsit megingott “A Saints védelem ellen must tart az összes irányító” tézis, de egy fecske nem csinál nyarat. Kaepernick Wilsonnal ellentétben nem szenved sérülésekkel, így képes lehet futni is, ami az igazi értékét jelenti a játékban. 1-1 futott és passzolt TD simán benne van a játékában, azzal pedig elegendő pontokat tudunk kaszálni.

 

Cody Kessler vs Cowboys

Kesslernek ez alighanem most vagy soha lehetőség sok pontot szerezni. A Dallas secondary két legjobbját kénytelen nélkülözni, felépült az első körös elkapó Corey Coleman, és Terrelle Pryor is játékra kész a heti edzésjelentések alapján. Már csak a támadófalnak kéne egy támadófal jeleit mutatnia, és minden adva lenne egy kiváló ponthoz.

 

Charcandrick West vs Jaguars

 

cw

 

Minden fantasys kedvenc Pokémonja Ware sérülése miatt a kezdőben találta magát. Tavaly már megmutatta, hogy mikre képes, ha megkapja a vezérszerepet, ebben bízhatunk most is. Foles kezdetésével valószínűleg inkább a passzjátéké lesz a főszerep, de biztos kap lehetőséget West is akár futásra, akár elkapásra.

 

Tim Hightower @49ers

Mark Ingram a múlt heti meccs elején felköhögte a labdát, amivel egy jó kis mínusz ponttal örvendeztette a tulajait, hiszen a meccs hátralévő részét a kispadon töltötte. Egyes riportok szerint ma visszatérhet, de megosztott snapszámokat kaphat, ugyanis Hightoweré lehet a nagyobb szerep. A 49ersnek pedig toronymagasan a legrosszabb futás elleni védelme van a ligában.

 

CJ Prosise vs Bills

Múlt héten végre kaphattunk egy kis ízelítőt abból, mire számíthatunk Prosise-tól az NFL-ben. Nagyon tehetséges játékos, aki véleményem szerint nemsokára az első számú RB lehet Seattle-ben. PPR lgákban pedig maga a főnyeremény lehet.

 

Michael Thomas @49ers

 

mt

 

Brees egyre többször veszi őt célba, ami a méreteit és a tehetségét elnézve egyáltalán nem meglepő. Saints elkapó révén óvatosan bánnék vele, mert Brees szereti szétosztani a passzait, de ha ég a ház, én mindenképp javasolnám a kezdetését.

 

Ty Montgomery vs Colts

A legújabb hírek szerint játékra kész állapotban van, aminek örömére megint megkaphatja a futójátékok nagy százalékát, plusz passzokra is számíthat. Ha tényleg játszik, akkor megütötték a főnyereményt a tulajai.

 

 

Kenny Stills vs Jets

A Dolphins legjobb mélységi célpontja versus Darrelle Revis, aki a legtöbb nagy játékot engedi a szezonban? Must start!

 

Antonio Gates vs Titans

Hunter Henry nem fog játszani, ami előkészíti a terepet Gates számára. Ráadásul Rivers két legjobb elkapója játéka is sokáig kérdéses volt sérülés miatt (de játszanak), Gates viszont makk egészséges, ami a passzorientáltságra is hatással lehet.

 

Sheldon Rankins @49ers

Az egyik kedvenc védőprospectem volt a drafton, így ez egy kicsit homerkedés is mellette, de végre az aktív keretbe lett nevezve a szezon előtti sérülése után, és rögtön a kezdőben kap helyet.

 

Korey Toomer vs Titans

Három ILB is hiányzik a Chargers keretéből a soron következő találkozójukra, így Toomer lehet a főszereplő a linebacker sor közepén, ami a Titans run heavy offense-ét látva egész jó pontszámot ígérhet nekünk.

 

Akiket inkább nem kezdetnék

 

Case Keenum vs Panthers

Hiába a pocsék secondary elleni matchup, ahogy azt a boldomból is láthattátok, én nem sok jót várok Keenumtól. A közönség is egyre hangosabban követeli Goffot a kezdőbe, a két héttel ezelőtti 4 interception pedig még mindig az emlékezetekben él róla. Alighanem ez a meccs dönthet Goff sorsáról.

 

Terrance West vs Steelers

 

tw

 

West véleményem szerint egy átmeneti megoldás volt addig, amíg az újon Kenneth Dixon fel nem épül. És jelentem, Kenneth Dixon felépült, ami West lehetőségeinek is gátat szabhat.

 

Doug Baldwin vs Bills

Wilson 3 meccse nem dobott TD-t, és bár minden sorozat megszakad egyszer, nem Baldwinnak kedveznek az esélyek a Bills védelme ellen.

 

Jesse James @Ravens

Nem a matchup a fő gond nála, vagy hogy Big Ben játéka a mérkőzés előtt fog eldőlni, hanem hogy a rejtélyes sérüléséből felépült Ladarius Green játékra kész állapotba került, aminek James ihatja meg a levét.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!