Connect with us

Hír

Ezért padozott volna Wilkerson és Richardson?

Érdekes hírt olvashattunk Twitteren a 7 órás sávban megrendezett New York Jets – Miami Dolphins csoportrangadóról. Sheldon Richardson és Muhammad Wilkerson sem volt a pályán a Jets védelmében az első negyedben, pedig semmilyen sérülésről nem kaptunk hírt, bár Wilkerson játéka kérdéses volt. Egy Jetshez közeli forrásnak van egy tippje arra, mi lehetett erre a magyarázat.

 

srmw

 

A forrás állítja, a két defensive end rendszeresen késni szokott mindenféle csapatmegbeszélésről, de az sem ritka, hogy részt sem vesznek rajta. Nos, könnyen lehet, hogy a rejtélyes padoztatásnak ez lehetett az oka, ami egyes edzőknél már bevett szokás, de például Bill Belichickről tudjuk, hogy ennél drasztikusabb módszerekhez is szeret folyamodni. Richardsont még nem büntették meg emiatt amióta a Jets draftolta őt, de Wilkersont hasonló módon már megbüntette korábban csapata, a tavalyi Giants elleni meccsen szintén az első negyedet töltötte a kispadon, ráadásul pénzbüntetést is kiszabott rá a klub. Úgy tűnik nem tanult az esetből, pedig egy 86 millió dollárt kapó játékostól elvárna az ember valami profizmust, Richardson pedig a sorozatos eltiltása miatt, és az elég erős pletykaként felmerülő elcserélése után is jobban tenné, ha meghúzná magát.

 

Todd Bowles csak annyit fűzött a két játékos padoztatásához, hogy “coaching decision” volt, a játékosok pedig nem kommentálták az esetet. Az biztos, hogy a Jets bőven várakozások alatti teljesítménye nem csak a szurkolókra, de a játékosokra is óriási hatással van, amit ha nem fognak meg időben, akkor a teljes öltözőt elvesztheti Bowles. Ugyanakkor üröm az örömben, hogy ha már javíthatatlan a helyzet, akkor egyszerűbb kivágni a játékosokat “nevelő célzattal”, hiszen ne feledjük, a Jets cap helyzete nem fest túl rózsásan.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!