Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #9

WAIVER WIRE

 

Michael Thomas

 

A ligák felében nincs birtokolva az elkapó, aki Drew Brees alatt játszik, és első a csapatban elkapásokban, második yardokban. Hogy lehet, hogy ő még nincs nálatok???

 

STOCK UP

 

Mark Ingram/Tim Hightower

 

Paradox módon a közös futás nem gyengítette, hanem erősítette őket. Ha stabilan hozzák az összhangot, mindketten működhetnek RB1/RB3 pozíciókban – természetesen a running back by committee rendszerben.

 

635928813597464134-1149758761_tim%20hightower1

 

Latavius Murray

 

Holy shit, nagyon ment ez a futásblokkolás, időtlen idők óta nem láttunk ilyet. Murray használható volt eddig is, de ha kicsit ráfekszik a Raiders erre, kényelmesen Top 10 futóként fog végezni. Sőt.

 

 

Dennis Pitta

 

A Baltimore három olyan csapathoz látogat, akiknek borzasztó a TE-védekezésük. Pitta eddigel volt kissé veszve, de úgy néz ki, értékelhető játékot nyújthat kezdő poszton is akár.

 

STOCK DOWN

 

Ryan Fitzpatrick

 

Eltűnt a varázslat, Fitzpatrick negatív rekordokat döntöget. Nem lesznek különösebben egyszerű meccsei hátra a továbbiakban sem, és ha a sérülése miatt Petty stabilan kormányozza a gépet, a padozás sem elképzelhetetlen.

 

Brandon Marshall (Jets)

 

A fentebbiek okán is képzelhető el Marshall visszaesése. A szezonban eddig 40/86, ami azért elég csúfos catch rate, rosszabb, mint a hasonló okokból sokat támadott Sammie Coates. De még mindig jobb Dez Bryant-nél.

 

 

Jarvis Landry

 

Ajayi szárnyalásával leálltak a légitámadások. Tannehill kevesebbet passzol, és Ajayi még az elmúlt 3 hét 85 kísérletéből is képes volt elvinni 7 targetet. Landry egyre kevesebb labdát kap, ha a Buffalo és a Jets ellen sem sikerült 10 környékére tornáznia magát, akkor elég valószínűtlen, hogy komolyabb fantasy-értéke lenne egy WR2-nél.

 

JAX-elkapók

 

Blake Bortles tényleg átváltott “ok, csá”-üzemmódba. A JAX elkapói a 39-40-41. helyeket foglalják el a yardtáblázaton, ebből Hurns és Robinson még menthető, de teljesen kicsúsznak a kezdőhelyekről. Lee legjobb esetben is csere, nagyon TD-függő, és a matchupok sem ígérkeznek jónak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!