PODCAST      KERESŐ

Playoff Ranking
10

Playoff Ranking #9 – 2016

prszeles

 

Rendhagyó, Make America Great Again Különkiadás, avagy célkeresztben az  amerikai elnökválasztás. Ki más lenne az első, mint a Hazafiak? A dobogón mögöttük őrzi helyét az ismét egyre népszerűbb Dallas, de a várható eseményekre tekintettel a Fosztogatók is feltűntek a dobogón, akiknél egyik héten Carr dobál több, mint 500 yardot, másik héten pedig futnak több, mint 200-at. Mögöttük az özönvíz és a káosz.

 

Az első hét helyezettel még viszonylag kevés problémám volt, de a nyolcadik helytől lefelé megizzadtam. Új belépőnk három is van a héten, ebből kettő újonc. Utóbbiak egyike a Ravens, akik tulajdonképpen meggyőzően megverték a Pittsburghot, így többek közt az  immáron hárommeccsesre nyúlt Steelers vereség-sorozatnak hála csoportjuk élén találták magukat, és amíg BigBenről nem derül ki, hogy tényleg egészséges, ez egy darabig még így is maradhat. Másikuk pedig a Lions, akik ugyan eddig minden győzelmük alkalmával a rendes játékidő vége előtt 90 másodperccel még vereségre álltak, de ha nekik elég másfél perc játék a győzelemhez, akkor az nem az ő kritikájuk, hanem a többieké. Ők annak köszönhetik a top12-es helyüket, hogy a Packersben egyelőre elveszett a bizalmam, és ugyan a Vikingsban is, de a lilák egyelőre még megúszták. Régi-új belépőnk pedig a Giants, akik lemeccselték végül az Eaglesszel a csoport második helyét, és a 7. helyezett Denver mögötti űrben hirtelen egész előkelő helyre térhettek vissza.

 

1. (1.) New England Patriots 7-1

 

pr9_ne

 

2. (2.) Dallas Cowboys 7-1

 

pr9_dal

 

3. (6.) Oakland Raiders 7-2

 

pr9_oak

 

4. (4.) Atlanta Falcons 6-3

 

pr9_atl

 

5. (9.) Seattle Seahawks 5-2-1

 

 

6. (7.) Kansas City Chiefs 6-2

 

pr9_kc

 

7. (3.) Denver Broncos 6-3

 

ENGLEWOOD, CO - JULY 23: Denver Broncos General Manager and Executive Vice President of Football Operations John Elway was emotional during his press conference as he talks about Broncos Pat Bowlen relinquishing control of the team as he deals with Alzheimer's disease. Elway talked during the teams Media Day July 23, 2014 at Dove Valley. (Photo by John Leyba/The Denver Post)

 

8. (-) New York Giants 5-3

 

pr9_nyg

 

9. (-) Detroit Lions 5-4

 

pr9_det

 

10. (5.) Minnesota Vikings 5-3

 

Minnesota Vikings head coach Mike Zimmer argues a call against the Seattle Seahawks in the second half of an NFL football game Sunday, Dec. 6, 2015, in Minneapolis.

 

11. (-) Baltimore Ravens 4-4

 

pr9_bal

 

12. (12.) Houston Texans 5-3

 

SEP 9 2012: Houston Texans defensive end J.J. Watt #99 prior to the NFL regular season opener between the Houston Texans and the Miami Dolphins from Reliant Stadium in Houston, TX. (Cal Sport Media via AP Images)

 

1/1 Cleveland Browns 0-9

 

Cleveland megint nem tud győzni. A város többségében Clintonra szavazott, Ohio mégis Trumpé lett. Vajon ki az az irányító, aki utoljára tudott a Browns színeiben meccset nyerni?

 

pr9_cle

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: rowi

 • Szerintem amióta van PR, azóta még nem volt olyan, hogy a Packers ne lett volna benne, de egyébként teljesen jogos. Kurvára nem látszik semmiféle lelkesedés a csapaton, megint hülye játékhívások, és nem hiszem, hogy a sok sérültön múlt volna, így is meg lehetett volna nyerni a meccset normális játékkal. Ettől függetlenül szerintem a Packers fog a Playoffba kerülni, még azt is megkockáztatom, hogy csoportgyőzelemmel. (Hacsaknem akarnak edzőt buktatni)

 • KidInk789 .

  Texans nagyon kibérelte azt a 12.helyet :D

 • wolandrule

  Milyen játékhívások voltak szinte egész meccsen? Asszem a 2. negyedben volt olyan, hogy 3 hosszút dobattak Rodgers-el, mehettek is lefele, ott fogtam a fejem… Ok., hogy sok a sérülés, meg nincs rendes futó, de ne már…
  El kell küldeni McCarthyt, szerintem nem kérdés, bár a kibicnek semmi sem drága.

 • Én azt mondom, hogy Rodgers buktathatja/ná meg McCarthyt. Talán…

 • wolandrule

  Nálam a Chiefs a Raiders előtt van, jobb a csoporton belüli mérlegük, meg szerintem jobbak is. Mondjuk nem a 3. helyen, a Falcons és a Seahawks erősebb, mondjuk 5. és 6.

 • wolandrule

  Nem kell neki segítség, ha így folytatja.

 • chester

  Seahawks nekem túl magasan van egy Bills elleni győzelem után. Ha a Broncos nem is, de a Chiefs szerintem előttük van, a többivel egyetértek.

 • rowi

  valójában az a csoport helye, de igen

 • rowi

  nekem úgy dereng, hogy idén egyszer már kidobtam őket az 5. hét körül, de egyébként elég világtalan ott mindenki. de az is igaz, amit írsz, hogy abból a háromból év végén még a green bayből nézem ki a playoffot, de most nem érdemlik meg

 • rowi

  na ha a te és chester hozzászólását kiátlagolom, akkor átlagban jó így:D