PODCAST      KERESŐ

Draft
55

FK! Mock Draft 2017 – 1.0

A mock draftokat sosem lehet elég korán kezdeni, ezért most mi is belevágtunk egybe, hogy eljátszadozzunk az egyetemi foci legtehetségesebb prospectjeinek lehetséges landolási helyszíneivel. Jelen mock draft a 9. hét utáni sorrendet veszi alapul, melyben benne vannak a korábban már megköttetett cserék is. Sok idő van még a Philadelphiaban április 27-én kezdődő játékosbörzéig, de addig is oltsuk szomjunkat a Fűzővel kifelé! első 2017-es Mock Draftjával. És szavazni se felejtsen el senki!

 

fkmockszeles_2017_1_balentin

 

1/1 Cleveland Browns – Myles Garrett, DE, Texas A&M

 

Mivel nem dúskálunk elit tehetségű irányítókban és Kessler sem teljesen fogalmatlan, ezért a Browns BPA alapon kiválasztja Garrettet, aki még Clowney-nál is nagyobb tehetség defensive end poszton. A csávó nem e világi, majd meglátjátok!

 

mylesgarrett

 

1/2 San Francisco 49ers – DeShone Kizer, QB, Notre Dame

A 9ersnél már nagyobb a need QB poszton, ezért az egyaránt mobilis és zsebből is jó teljesítményre képes Kizer mellett döntenek, aki ugyan tapasztalatlan, de a potenciálja nagyjából az egekben van. Hozzá kell tenni, hogy reach, de ez ennél a pozíciónál normális.

 

1/3 Jacksonville Jaguars – Jabrill Peppers, S, Michigan

Az egyetemi foci legizgalmasabb játékosai immáron második éve Floridaban kötnek ki. Tavaly Ramsey és Jack, most pedig Peppers. Nagyon ütős kis védelmet lehet majd összehozni ezekből a nevekből, már csak egy potens edzői kar kerestetik.

 

1/4 Chicago Bears – Deshaun Watson, QB, Clemson

 

Cutler és a Bears szerelme odaveszni látszik, ezért kell egy potens, győztes típus, aki a jövőben vezetni fogja az amúgy nem tehetségtelen chicagói csapatot. Watson is reachnek számít, de ha franchise QB-t vásárolsz, nem mindig fontos az ár.

 

1/5 New York Jets – Jalen “Teez” Tabor, CB, Florida

 

A Jets háza táján is van elég probléma, elsősorban az irányítókérdés vár megválaszolásra, de miért fektet az ember magas pickekbe, ha nem hisz bennük? New York zöld felé egyelőre hisznek a fiatalok egyikében, és inkább Rozsdás Revis helyére keresnek hosszútávú megoldást Teez Tabor személyében.

 

tezztabor

 

1/6 Tennessee Titans – Mike Williams, WR, Clemson

 

Lassan, de biztosan épül a Titans, akik ugyan nem tartanak jó irányba ezzel az offenzív felfogással, de egy igazi X elkapó nagyon hiányzik. Tajae Sharpe egyelőre nem tud ehhez felnőni, ezért döntenek a class legtehetségesebb szélsője mellett.

 

1/7 Carolina Panthers – Jonathan Allen, DE/DT, Alabama

 

A lehetséges távozóknak köszönhetően a védőfal erősítésre fog szorulni a szezon után, ezért jöhet az alabamai szörnyeteg, aki képes a fal közepén és szélén is egyaránt pusztító erővel rohamozni az ellenfelet. Nagy halat fog az, aki Allent kihúzza, ez most jelenleg a Panthers lesz.

 

1/8 Tampa Bay Buccaneers – Jamal Adams, S, LSU

 

Van baj Tampaban is a védelem hátsó alakzatában, hiszen úgy nyelik a yardokat, mint hízó kacsa a nokedlit. Jamal Adams tehetsége és tudása megkérdőjelezhetetlen, futás ellen és coverage-ben is nagy hasznára lesz a Bucsnak.

 

1/9 Arizona Cardinals – Mitch Trubisky, QB, North Carolina

 

Az első kör giga reach-e a szintén vajnyi kevés tapasztalattal bíró Trubisky, de ha a post-Palmer érában gondolkodunk, akkor ideje befektetni egy fiatal srácba, aki meg-megvillantotta már idén, hogy lakozik benne is a franchise quarterback.

 

mitchtrubisky

 

1/10 Cincinnati Bengals – Reuben Foster, LB, Alabama

 

Gondolkodhatnánk védőfalban is, de ezúttal a Bengals inkább a leguniverzálisabb linebacker mellett dönt, akit 4-3-ban mindenhol nyugodt szívvel be lehet dobni és még esze is több van, mint Burfictnek. Hatalmas upgrade a LB-egységnek.

 

1/11 Tennessee Titans – Cordrea Tankersley, CB, Clemson

 

A támadók után jöhetnek a védők délen és ekkor jön a Clemson igazi lockdown cornere. Nagyon agresszív és magabiztos defensive back, akitől úgy félnek az ellenfél irányítói, mint a tűztől. Kell is ez az attitűd a Titans védelmébe, ha akarják tartani a lépést a csoportellenfelek támadóival.

 

1/12 Indianapolis Colts – Malik McDowell, DE, Michigan State

 

Andrew Luckot minden évben agyonverik, de idén jött három falember, akiknek idő kell, hogy beépüljenek a csapatba. Az nem kérdés, hogy jönni fog 2017-ben is, de előbb jöjjön McDowell, aki 3-4-ben defensive endként fogja ostromolni a támadófalakat, és biztosra vehetjük majd, hogy sikerrel teszi azt, mert kevés ilyen jó belső falember jelentkezett az elmúlt évek draftjaira.

 

1/13 Buffalo Bills – Malik Hooker, S, Ohio State

 

A defense elég jó, de ha valahol, akkor a safety poszton elkél a segítség. Ezért jön a Buckeyes amúgy is gyilkos védelmének egyik legnagyobb vezére, aki agresszivitását és labdaérzékenységét viszi magával Buffalóba is, ahol Rex Ryan pedig imádni fogja.

 

1/14 San Diego Chargers – Corey Davis, WR, Western Michigan

 

Sajnos Keenan Allen nem tud egészséges maradni, ezért kell egy újabb alternatíva a támadósorba. Davis kiváló elkapó, egyetemi szinten bárkit be tud fűzni, nagyon jól futja a route-okat, príma kezei vannak, így mondhatjuk, hogy tökéletes NFL-alapanyag.

 

coreydavis

 

1/15 Miami Dolphins – Dan Feeney, G, Indiana

 

Kétes, mit hoz a jövő a napos Floridaban, így az sem biztos, hogy Brandon Albert visszatér. Helyére Laremy Tunsil fog kimenni left tackle posztra, így a fal belseje némileg lyukas lesz. Feeney a legjobb guard a classban, day one starter, melyre a Dolphins le is fog csapni már korán. Ez a húzás nagyban fogja segíteni a jövőben Tannehill és Ajayi dolgát.

 

1/16 Cleveland Browns – Quincy Wilson, CB, Florida

 

Jelenleg talán a Brownsnak van a legbotrányosabb secondaryje a ligában, és ezzel nem akarjuk megsérteni Joe Hadent. Kell a vérfrissítés, valamint a segítség a túloldalára, így egy kiemelkedő tehetségű és kezdő kvalitásokkal bíró corner, mint megváltás lenne a csapatnak. A védelem első része elég pofásnak tűnik, már csak hátrébb kell a ráncfelvarrás, ez a pick pedig beleillik ebbe a felfogásba.

 

1/17 Green Bay Packers – Leonard Fournette, RB, LSU

 

Ez a húzás eléggé csapatidegen lehet, de jó lesz mielőbb lezárni a Packers futók körüli kálváriáját. Fournette korszakos zseni, akit még Elliottnál és Gurley-nél is többre taksálnak, sőt egészen Petersonhoz hasonlítgatnak. A párhuzam nem véletlen, nagyon jó a csávó, aki hosszú évekig lehet meghatározó alakja a sajtfejűeknek, akiknek égetően nagy szükségük van egy stabilan jó futóra.

 

1/18 Pittsburgh Steelers – Derek Barnett, OLB, Tennessee

 

Lassan történelme lesz a Steelers pass rush-problémáinak, melyet korábbi elsőkörös outside linebackerek sem tudtak megoldani. De eltökélt a csapat, hogy egyszer megtörik az átok és találnak egy igazi pusztító fegyvert. Nos, Barnettben megvan mindaz, ami egy sikeres OLB-hez kell a profik között.

 

derekbarnett

 

1/19 New Orleans Saints – Desmond King, CB, Iowa

 

Lassan Louisianaban is el lehet gondolkodni, mi lesz az öreg utáni időkben, de a fiatalnak jobb úgy átadni egy csapatot, hogy előbb a védelmet próbáljuk meg valamennyire gatyába rázni. Idén Rankins jött, jövőre King fog, aki ugyan nem a legnagyobb termetű corner, de technikai képzettsége ezt tökéletesen ellensúlyozza. Az NFC déli csoportjában pedig bőven lesz ki ellen bizonyítania ez.

 

1/20 Detroit Lions – Sidney Jones, CB, Washington

 

Folytatódik a Washington-run és jön a kiváló cornerük Jones személyében. Detriotban is van dolog a hátsó szekció stabilizálásakor, így egy átlagnál jóval tehetségesebb CB nem jön rosszul, sőt. Értékben Jones picit tűnhet reachnek, de rá fog szolgálni, hogy ez ne legyen így, a támadófal pedig jöhet a második körben.

 

1/21 Washington Redskins – Marlon Humphrey, CB, Alabama

 

Nem tűnik elsőszámú szükségletnek Breeland nyakára hozni egy fiatal vetélytársat, de láthattuk, hogy olykor nagy a baj Norman túloldalán. Egy egészséges verseny nem árthat ennek a szekciónak, de az biztos, hogy Humphrey elit a posztján és nem kis mélyítése lenne a CB-sornak.

 

1/22 Denver Broncos – OJ Howard, TE, Alabama

 

Csillagrombolót fog a 2016-os bajnok a legjobb tight end prospect személyében. Atletikussága emberfeletti, blokkolni is tud, hiszen Alabamaban azt kötelező, ráadásul arra sem lehet panasz, hogy túl lett használva. Kubiak pedig különösen szereti a TE-eket, főleg, ha azok ilyen képességekkel vannak megáldva.

 

ojhoward

 

1/23 New York Giants – Cam Robinson, OT, Alabama

 

Denver után New Yorkban is Albama alumni landol, szintén a támadó oldalról. Az offense fal mindig sarkalatos pontja a Giatnsnek, ez most sincs másképp, és elnézve a kollektív munkájukat, kell a segítség. Robinson nem a legkönnyebb esetek közé tartozik, pályán kívüli ügyei riaszthatják a csapatokat, de az Óriásoknak égetően kell egy elit falember, melyet benne találnak meg.

 

1/24 Kansas City Chiefs – Raekwon McMillan, LB, Ohio State

 

Szóba jöhet a pass rush is az első körben, de Kansas Cityben ezúttal úgy döntenek, hogy az ország egyik legjobb belső linebackerét hívják magukhoz, hogy sokáig erős alapját adja majd a Chiefs futás elleni védekezésének. De ha azt hinnénk, hogy csak futás ellen jó, akkor majd meg fogunk lepődni, hogy McMillan bizony passz ellen is bevethető, igazi 3 downos LB, mely ritka kincs a jelen passzorientált NFL-ében.

 

1/25 Baltimore Ravens – Dalvin Cook, RB, Florida State

 

Cook csúszását a Ravens állítja, akik bár 2016-ban hoztak egy tehetséges futót Dixon személyében, de a Seminoles futója nem egy kategóriával képvisel jobb színvonalat. Hihetetlen kezei vannak, a passzoknál félelmetes mismatch és legalább olyan elegánsan tud a labdával mozogni, mint Jamaal Charles a jobb éveiben.

 

1/26 Philadelphia Eagles – Ryan Ramczyk, OT, Wisconsin

 

Mikor van jó dolga egy fiatal irányítónak? Akkor, ha a támadófal meg tudja védeni és van ideje a zsebben dolgozni. Jelenleg ez Carson Wentznek nem adatik meg, ezért kell egy stabil pont a fal szélére, melyet Ramczyk lesz hivatott betölteni. Ezekben a magasságokban egy igazán elit offensive tackle prospect szinte ajándék a Sasoknak.

 

1/27 Houston Texans – Mike McGlinchey, OT, Notre Dame

 

A Notre Dame hagyományosan elit falembereket termel a profi ligának, így a Stanley helyét tökéletesen átvevő McGlinchey-re is mondhatjuk, hogy tehetségét és tudását tekintve az NFL-re termett. Texasban pedig szükség van egy stabil tackle-re, aki majd a jövőben Duane Brown helyét is átveszi a fal bal szélén. Addig viszont a jobb oldalon bizonyíthat, és ha jól produkál, Brock és a társak boldogok lesznek.

 

mikemcglinchey

 

1/28 Seattle Seahawks – Eric Magnuson, Michigan

 

Nem kérdés, hogy mi az első számú prioritás északnyugaton, a falat kell úgy gatyába rázni, hogy Wilsont ne üssék agyon már a szezon elején. Magnuson ezt fogja szolgálni, és nem állítunk vele nagy dolgot, ha azt mondjuk, hogy jelen pillanatban ennek a falnak még egy rookie tackle is hatalmas upgrade-nek számít.

 

1/29 Atlanta Falcons – Charles Harris, DE, Missouri

 

Fejlődőben az atlantai passz rush, de egy egész szezont csak akkor lehet végig dominálni, ha a labda mindkét oldalán megnyeri a párharcokat a fal. Ez a támadóoldalon megvan, már csak a védelmet kell ehhez felhozni. Harris pedig ezt a célt fogja szolgálni, hogy még jobban működjön az irányító siettetése és lekerüljön a teher a védelem hátsó feléről.

 

1/30 Oakland Raiders – Zach Cunningham, LB, Vanderbilt

 

Neveket tekintve a Raiders védelme nem áll rossz lábakon, egyedül a középső linebacker posztot lehetne még jobban felhúzni, ha a védőfaltól most eltekintünk. Cunningham is egy igazi three down linebacker, aki elég jó triót fog alkotni Irvinnel meg Smith-szel. Az első kör végén igen jó értéket képvisel, így ez az üzlet igencsak megérős a Raiders számára, akik hosszú évekig számolhatnak majd Cunningham magas színvonalú játékával.

 

1/31 Dallas Cowboys – Gareon Conley, CB, Ohio State

 

A passzsiettetés óriási probléma Dallasban, de rejtett kincset talál a Cowboys az első kör végén Conley személyében. Nem rossz most a dallasi hátsó egység, de Carr nem mai darab, Scandrick eléggé gyengélkedik, és bár Mo Claiborne-t meg fogják próbálni otthon tartani, kell egy potens és elit tehetséggel bíró corner a csapatba.

 

1/32 New England Patriots – Christian McCaffrey, RB, Stanford

 

Ha van álompick, akkor ez az. Az egyetemi foci legsokoldalúbb támadója egy olyan rendszerbe kerül, ahol ki tudják aknázni minden erősségét. Nagyon izgalmas párosítás lehet ez, ami ha valóban összejön, sok parádés jelenetet fog majd magában hordozni, ezt biztosra vehetjük.

 

chrismccaffrey

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: balentin

 • Attila

  November 10-e van. Kicsit lehet korán kezdődik a mock draftok időpontja, azt hiszem tavaszig még elolvasok egy 684 darabot :D De akkor tartsátok ezt a jó szokást, hogy számozzátok mennyinél tartunk, kíváncsi vagyok a végére hanyas szám lesz a címben.
  Olyan érzésem van, mint amikor ma reggel már azt olvasom, hogy ki lehet a demokraták 2020-as jelöltje :D :D

 • KidInk789 .

  Én először azthittem hogy valami régi cikk jött fel amikor megláttam hogy mock draft.:D de örülök neki,szeretem őket,megismerek minél több egyetemi játékost.:D

 • tavaly 4 volt, plusz 4 final mock :) idén is számozzuk persze végig

 • Attila

  na mondjuk az nem is olyan sok

 • Gábor Kakuszi

  Meglepne, ha a Pats bármilyen izgalmas és jó futót választana első körben, talán ha Lewis megsérül megint. DT, DE, LB. Majd meglátjuk…

 • LasDen

  Nem tudom elképzelni a Brownst, hogy nem QB-t fog húzni 1-re. De ugyan így a Pats-ről sem tudom elképzelni, hogy első körben futót húznak. Főleg ha Lewis formába tud lendülni.

 • chester

  Peppers for 1/1!

 • balentin

  Peppers for President…ez még meg is állná most a helyét!

 • bg

  A Browns helyében rámennék Cutlerre valami közepes pickért és vinném Pepperst vagy Garrett-et 1/1-re. A Patriotsnál kizártnak tartom ezt a picket, bár örülnék. ahogy előttem is írták DE/OLB, esetleg DT jöhet, de a CB-n sem döbbennék le, főleg ha nem lesz ekkora CB run az első körben. Offensebe maximum OT-t tudok elképzelni.

 • bg

  ..egyébként én nagyon szeretek mockokat olvasni, szóval hajrá! :)

 • Gábor

  A Brownsba annyi lyuk van hogy sokkal jobban járnak ha az 1/1et megint eladják nagyon drágán és próbálnak kb 15 picket összeszedni idén hátha pár használható játékost összeszednek ha lesz valami mag ami köré érdemes építeni akkor jöhet az irányító de Kessler nem tűnik teljes homálynak szóval feltétlenül nem kell leváltani őt de jobban járnak ha inkább húznak 2xer 3xor az első körben aztán hátha elindul valami.

 • chester

  Browns szerintem Kesslerrel fogja nyomni, nem huznak qb-t.

 • bg

  Eddig valóban nem rossz Kessler, semmiképp sem húznék QB-t én sem a helyükben. Cutlert viszont lehet elhoznám, ha a Browns tényleg megválik tőle, van rá keret náluk, mindkét értelemben. Peppers meg S/CB/LB lehetne. Gyakorlatilag lenne egy 2. Pryor-juk.

 • chester

  Van ott epp eleg selejt QB. :D

 • bg

  Ja akkor itt félreértés van. Szerintem Cutler jó, csak rossz helyen van :D
  Persze lehet hogy RGIII pro bowl szezont fut jövőre! :))

 • felesleges cutlerért trade-elni szerintem, jól vannak ők Kesslerrel (meg Hue Jacksonnal)

 • Laszlo Kuhn

  Nem tudom előfordulhat e hogy 1/23-ig ne húzzanak LT-t. Illetve kicsit erősnek érzem a CB run-t. De novemberre tökéletes amúgy. Akárcsak Pittsburgh-be Barnett.

 • OT class gyenge, CB elég jónak tűnik

 • bg

  valószínűleg igazad van, kb nulla ennek az esélye, akárcsak a QB-húzásnak 1/1-re. A helyükben ha valaki nagyon szeretne 1/1 lenni, azt jól lehúznám, akár úgy is, hogy a Browns 1/4-ét plusz Cutlert kérném. Annyira rosszul nem járhatnak, plusz szerintem ott is kihúzhatnám Garrett-et ugyan úgy. még egy 4. köröst is simán kérhetnek emellé, ha akarnak.

  Kessler jó, de Cutler szerintem jobb, vesztenivalójuk egy ilyesmi tradel nem nagyon lenne, és értem a gondolkodásmódjukat, de lehet, hogy ezen kissé változtatnak ilyen év után, kicsit kevésbé lesznek türelmesek az építkezéssel.

 • balentin

  Peppers elsősorban safety, másodsorban linebacker és csak utoljára lehetne cornerback. Ahhoz azért nincsenek meg az alapvető skilljei, hogy az NFL-ben corner legyen, nagyon jól elvan ő a pálya közepén, passing downoknál pedig lehet belőle futót/tight endet fogó linebacker. De leginkább safety pozícióban lehet őt elképzelni a következő szinten.

 • Én nem bánnám a Packersnél a RB picket. Más nagyon nagy lyuk amúgy nincs. Illetve a szerződéshosszabbítások után meglátjuk.

 • chester

  Szerintem nem jönne fel senki 1/1-re. Akinek franchise QB kell, az a top4-ben húz jelenleg,fölösleges felmenniük. Pepperst meg egyelőre azért mondom, mert hiába nincs sose DB 1/1, a Browns szereti az ilyen sokoldalú tehetségeket, és nálam egyelőre ő a favorit hozzájuk.

 • ja és nem bánnám, ha McCaffrey lenne az, mert fehér RB>>>>> minden más RB. Peyton Hillis :(

 • balentin

  Nagyon ráizgultál McCaffrey-re :D
  Egyébként nagyon érdekes kis nász lenne.

 • izgalmas lenne, pont ezért esélytelen a Packersbe :D amúgy próbálom elviccelni, de tényleg bírom a fehér RB-ket, mert kuriózumok

 • balentin

  Ezt örömmel vesszük!

 • balentin

  Ajánlom, hogy nézegesd az egyetemi foci beharangozóinkat, ott minden kiemelt mérkőzésnél bemutatunk – többek között – egy-egy játékost, aki vagy nagyon jó vagy pedig nagyon érdekes sztorija van.
  http://fuzovelkifele.com/category/goingdeep/ncaa/

 • balentin

  Nincs olyan QB, akit nekik érdemes lenne kihúzniuk, főleg úgy, hogy Kessler tényleg mutatott jó dolgokat. Ha más csapat szerint meg van ilyen irányító(/másvalaki) és megfelelő ellenértéket adnak, akkor azonnal ki fognak mozogni 1/1-ről. Ezt látom elképzelhetőnek, de BPA alapon 1/1-re Myles Garrett egy príma üzlet. Jobbat nem is kívánhatna senki.

 • renningan

  Tavaly több szerkesztő és még Buday Zoli is Cornert húzott volna a Lionsnek. Már akkor is mondtam, hogy ez ki van csukva, de most is elmondom: kizárt, hogy cornert húzzunk az első körben.

  Egyrészt kezdjük ott, hogy Slay top5-ös CB, illetve Lawson kezd a szezon előrehaladtával hozni egy jó szintet. Utóbbi akár már jövőre is egy top CB lehet, a legutóbb pl szinte teljesen kivette Diggset a játékból. Illetve nekünk is van egy saját Diggsünk slotba, akitől nagyon sokat várnak. Biztos, hogy nem lesz CB pick, pláne nem reach, főleg úgy, hogy erős a CB class, mint olvasom.

  Idén mindenki nagy DT rusht várt az első körben, aztán a harmadikra is jutott az első körös tehetségekből. CB ugyanez lesz, ha a Lions húz is (amit nem hiszek), az maximum második körben.

  A Lions legnagyobb hiányposztja jelenleg a linebacker. Sem mennyiség, sem minőség nincs. Sőt, még akkor sem lenne, ha Levy visszajönne, mert egy LB poszt még akkor is megoldatlan lenne. Szinte biztos, hogy LB-t fogunk húzni.

  Az LB után jön a pass rusher, majd, ha Boldin esetleg visszavonulna, akkor az elkapó. Még a támadófalembert sem nagyon zárom ki, mert Walford és Reiff szerződése is lejár, bár utóbbira talán Tomlinson végre alkalmas lesz (eddig bust), utóbbit meg Robinson jól pótolta, ki tudja.

  Még a DT is előrébb van jelenleg mint a CB, ugyanis Walker szerződése lejár, Ngata pedig gyenge.

  Tehát: LB, WR, DE, OT/DT, CB

 • renningan

  Amúgy azt leírhatnád, hogy 1/20-on ki lenne a legjobb LB nekünk :)

 • balentin

  McMillan egy 4-3-as rendszerben nevelkedett MLB-ként, így a Lionshöz eredetileg őt mondanám. Aztán jönne Cunningham. Az első kör ezennel bezárult.

 • KidInk789 .

  szoktam köszi! :) Szeretem őket,egyre inkább nyitok az NCAA felé is,és ehhez nagy segítség vagytok!:)

 • chester

  Mar mondtam neked nem egyszer, masodik korben behuzza a packers!

 • Kopi3.14

  RG fut?

 • Kopi3.14

  Ha az 1/1-et nem is, de az 1/középmezőnyt eltradelni nem lehetne valakivel a Brownsnak?

 • 1/1-et is simán trade-elhetik, meg a középsőt is. De ilyen korán még felesleges trade-eket beletenni a mockokba, majd áprilisban :)

 • AwesomeOne

  A Giants Tunsil-t sem vitte el a pályán kívüli dolgai miatt. Problémás játékos oda draft-ról nem jön, ez holtbiztos. Így Cam Robinson is ki van lőve.

 • bg

  :)) jogos

 • Kopi3.14

  Persze, hogy eltradelhetik, de van-e olyan csapat, akinek annyira fontos igénye van, hogy nagyon kapós játékost feltétlen el akarjon vinni? Idén nem érzem ezt.

 • Még. Nagyon messze vagyunk

 • touchdown89

  Nekem pedig annyira idegen a fehér RB. Rövidke Akármelyik futó hirtelen eszembe jut az csak színes bőrű.

 • touchdown89

  YEAAAAAAHH mock draft time!! :D

  Laikus véleményem a mockkal kapcsolatban, hogy Fournette előbb ki fog menni. Meglepődnék, ha ennyi csapat elszalasztaná a lehetőséget egy “korszakos zseni” draftolására.

  Érdekesség, hogy Peppers-et egy másik magyar NFL-es oldalon a Ravenshez mondták, itt meg már jóval előrébb kimegy és ezt tartom inkább valószínűnek.

  Egy-két poszt van a Ravens-nél, ahova nem vártam picket, az egyik a RB (a másik meg a TE). :D Nah, ennyit a “tudásomról”, bár ez a mock nem jelent semmit, illetve tudjuk, hogy a BPA alapon húznak a Ravens-nél.

  Álompick kategória: Garrett, Fournette

  Aminek még örülnék: Jonathan Allen, Mike Williams (bár jövőre egy C.Ridley-nek örülnék a legjobban :D), egy jó CB

 • ezért kuriózum :D

 • touchdown89

  Az biztos, de én bírom a fekákat! :D Komolyabbra fordítva a szót nekem bántja a szemem a fehér futó, nem nagyon tudok megbékélni vele.

 • touchdown89

  “a Browns szereti az ilyen sokoldalú tehetségeket,” :D Nem, hogy a sokoldalút, de még a tehetséget sem szeretik! :D Lásd Wentz.

  Persze értem én a logikát. Pryor társát meg kell találni a labda túloldalán és akkor már meg is duplázták azon játékosok számát, akikhez mindenáron ragaszkodnak. :D

 • touchdown89

  “Jobbat nem is kívánhatna senki.”. Szerintem Garrett-et más véleménnyel van erről.

  Biztos jó 1/1-nek lenni, ugyanakkor mégis rossz, hogy legjobb játékosként a legrosszabb csapatba kerülsz és a Browns esetében ezt hatványozottan kell érteni. Az a kedvező helyzet a játékos szempontjából ha van egy jobb csapat, aki rossz évet fog ki és elől húz, lásd Dallas. Sok pénz pipa és esély is van a SB-ra.

 • touchdown89

  Early favorit?

 • chester

  Wentz sem lenne jobb abban a romhalmazban ami ott van. :D 0-10 után viccesen hangozhat, de tavaly is megleptek mindenkit amikor Colemant húzták, hasonló meglepetést várnék a Peppers pickkel is. Bár én majd csak az FA piac után kezdek el mockolni, de pár tippem már most is van. :D

 • touchdown89

  Persze, 1 fecske nem csinál nyarat, de nem is erre akartam kihegyezni, hanem arra, hogy nem ítélték meg elég jónak Wentz-et. Így még az is megeshet, hogy Garrett-et is középszerűnek titulálják. :D

 • chester

  Mondjuk wentz is csak a bye elott ficankolt, azota nem valami eles, ha mar. Meg ki tudja, lehet Kessler is jo lesz majd, egy normalisan osszerakott brownsban.

 • touchdown89

  Lehet, hogy az lesz. Mindenesetre azért az megállapítható, hogy Wentz-el beljebb lenne a Browns és ez csak egy a sok közül mert nem nagyon jönnek be a húzásaik.

 • chester

  Hat azt meg nem tudjuk mennyire jonnek be a huzasaik, 10 meccs alapjan nehez megitelni egy draftot. :) Ez egy baromi fiatal csapat,csak valami elkepeszto modon balfaszok, de normalis edzoi munkaval ez nem lesz mindig igy szvsz. Aztan lehet el vannak atkozva. :D

 • touchdown89

  Nem csak az ideit értettem persze. A QB listát mindenki ismeri, de mintha a Ravens elleni mostani meccsen lett volna valami adat, hogy hány korábbi első körös már nincs is a csapatnál. Valamit nagyon rosszul csinálnak, mert súlytalanok a ligában. Az, hogy minden meccsen ellenféltől és helyszíntől függetlenül borítékolható a vereség, az eléggé elkeserítő.

 • chester

  De most egy uj rezsim van, a korabbi ostoba pickeket nem mosnam veluk ossze.

 • touchdown89

  Azt is tudom. Jackson nagyon bizakodó volt, én is majdnem elhittem neki az optimizmusát. Majd az idő eldönti, hogy mennyire jól teszi a dolgát az új rezsim.