Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #10

START

 

Big Ben vs. Cowboys

 

Igen, Big Ben megy az első helyre. Már teljesen felgyógyult, és otthon fognak játszani, ahol a Steelers támadóstatisztikái másfélszer jobbak, mint idegenben. A Boys passzvédelme amúgy is csak ligaátlag körül volt, de Church és Claiborne nélkül lehetnek ám gondok.

 

Marcus Mariota vs. Packers

 

Mariota számára működik Mularkey rendszere, a valóságban és fantasyban is. A Packers (a Boyshoz hasonlóan) nélkülözni kényszerül nagyobb neveit a secondaryből, így igazán jo shootoutot várhatunk – legalább Mariota részéről. A Packerstől igazán nagy passzok feladását reméljük, Mariota pedig kimagaslóan teljesíthet. Megint.

 

Darren Sproles vs. Falcons

 

Mondani sem kell, hogy Sproles még RB2-ként is termelt rendesen, de az Atlanta ellen minden lehetősége meglesz erre pláne. A Falcons taktikája, hogy többet vágnak, mint amennyit kapnak. Ez eddig bejött, ráadásul Sproles eszméletlen mennyiségű terhelést kapott az elmúlt hetekben, ami csak növekedhet, és esetlegesen döcögő passzjáték esetén Lamar Miller-szintű carry-számot kaphat. Pederson elmondása szerint kicsit kevesebb passzjátékot akar látni, Sproles tulajdonosai reménykedhetnek ebben szintén.

 

 

Mark Ingram és Tim Hightower vs. Broncos

 

A denverieket múlt héten Latavius Murray 114 yardra és 3 TD-re büntette, rámutatva, hogy az elit passzvédekezés mellett borzasztóan rosszul fogják a futást. Ezúttal Ingram és Hightower haza pályán várja őket, ha mindketten nálad vannak, mindketten kezdő kategória.

 

Tyrell Williams vs. Dolphins

 

Williams a Phins ellen jó eséllyel tündökölhet. Sok target meccsenként? Pipa. Jó elkapási arány? Pipa. Gyenge cornerback? Pipa. Williams egyértelműen a WR1 a csapatban, ezt a lehetőséget pedig maximálisan kihasználja. A Dolphins esetében a két lehetséges, őt követő cornerback a PFF értékelései szerint 54. és 56. a ligában, és a kezdő Jones is már IR-on van. A passzerős Rivers mellett Williams beférhet év végén akár a Top15, Top10 környékébe is.

 

usatsi_9036399_153192880_lowres1

 

Kyle Rudolph @ Redskins

 

Hatalmas meccs lesz ez, a Vikes az egyik legrosszabb teljesítményt mutatja fel a RZ-ban, míg a Skins a legrosszabbul védekező RZ-védelmek között van. És akkor jön KYLE RUDOLPH! Shurmur rendszerében is működik, klasszikus tisztázó szerepe van, amit Bradford ki is használ. Élete szezonját játssza, bőven várhatunk most is 4-5 szép elkapást tőle, akár egy hatpontossal egybekötve.

 

 

SIT

 

Blake Bortles vs. Texans

 

Bortles jó számokat pakol fel fantasyban, attól függetlenül, hogy élőben borzasztó. A HOU ellen a hetedik legjobb passzvédekezést fogja látni a pályán maga előtt, ez ráerősíthet a folyamatos veszélyre, ami benne rejlik. Az elmúlt két hétben prevent-védekezések ellen növelte a meccsek végén a pontjait, a Texans pedig borzasztó kevés pontot enged az irányítóknak.

 

Colin Kaepernick @ Cardinals

 

A Cardinals ligaelit passzvédelme pihenőről tér vissza hazai pályán. Közel ugyanez a védelem tavaly 9/19, 67 yards, 4 INT-en tartotta Kaepet. Nuff said.

 

Kirk Cousins vs. Vikings

 

A Vikings védelme Cousinsnál bőven jobb irányítókat is szégyenletes teljesítményen tudott tartani eddig a szezonban a második hét óta, még a vesztes meccseiken is. Rémálom az irányítóknak a minnesotai csapat élőben és fantasyban is, ráadásul a Skins LT-je épp eltiltását üli. A hét második legkevesebb pontot hozó meccsét várhatjuk, az irányítókkal egyetemben.

 

 

Brandon LaFell @ Giants

 

LaFell borzasztó nagyot esett vissza Eifert visszatérésével, csupán kétszer volt célpontja dobásnak a pihenő előtt. A Giants secondaryje működőképes, és hacsak nem Apple fog ráállni, nagyon szenvedhet a meccsen a Bengals elkapója.

 

Christine Michael @ Patriots

 

A Pats brutális futásvédelme ellen sok esélye nem lesz Michaelnek, hacsak nem kap egy gólvonali TD-t. A Patriots ellen egyértelműen passzerős stratégiával indulnak neki, ráadásul a Seahawks környékéről is vezetői egyetértést pletykálnak arról, hogy több dropback kell Wilsonnak. Továbbá a borzasztó SEA-futásblokkolás miatt is Michael többet fog ülni a padon, mint benn állni a huddle-ben.

 

 

Martellus Bennett vs. Seahawks

 

Ahogy nő Gronkowski, úgy esik össze Bennett. Eddig igazolódni látszanak a szezon eleji jóslatok, miszerint Bennett hosszú távon nem életképes opció fantasyban, és nem lesz olyan hangsúlyos szerepe, mint Hernandezé volt. A Seahawks engedi a 3. legkevesebb pontot a TE-knek, ráadásul visszajön a sérüléséből Earl Thomas, aki ellen nehéz lesz olyat játszani, mint az 1/1 Browns ellen volt könnyű…

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!