Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #11 – 2016

pr

 

A dobogón a szezon során először a helyzet változatlan, és hátrább sem voltak túl nagy mozgások. Ugyanakkor Brady a 200. győzelmére készül, itt a Hálaadás meccsdömpingje, és az átmeneti szünet a bye weekekben, pedig 2 csapat még hátra van.

 

1. (1.) Dallas Cowboys 9-1

 

pr11_dal

 

Most hagyok egy kis időt…

.

.

.

… ehhez:

 

pr11_dal2

 

2. (2.) Seattle Seahawks 7-2-1

 

 

3. (3.) New England Patriots 8-2

 

Tom Brady karrierje 200. győzelmére (rájátszással együtt) készül a hétvégén a Jets ellen, amivel utolérné az NFL jelenlegi csúcstartóját, Peyton Manninget! Idén egyébként is különösen jól megy neki, mert a szezonbeli 123,3-as passer ratingje jelenleg jobb, mint Aaron Rodgers 122,5-es 2011-ben felállított NFL-rekordja!

 

4. (4.) Oakland Raiders 8-2

 

Nem csak Staffordéknak, hanem Carréknak is különösen jól megy a 4. negyedben, az utóbbi két szezonban ez volt a Raiders 8. olyan meccse, amit az utolsó játékrészben fordítottak meg.

 

5. (6.) Denver Broncos 7-3

 

Pihenőhét, a Chiefs bukott, Talib újra edzésben, szóval:

 

 

6. (7.) New York Giants 7-3

 

A 7 győzelem akkor is 7 győzelem, ha egyik se volt simább, mint 7 pont. De ahogy a Bearsszel, még a végén a Brownsszal is képesek lesznek megizzadni.

 

pr11_nyg

 

7. (5.) Kansas City Chiefs 7-3

 

Alex Smith ugyanannyi touchdown passzt osztott ki eddig, mint Case Keenum. Ez pedig nem hangzik különösebben jól, amikor már itt lopakodik a Dolphins az árnyékban. Eddig se voltam különösebben meggyőzve a Kansasről, de még ez a kevés is sérült a héten.

 

8. (8.) Atlanta Falcons 6-4

 

Majd 3 ponttal többet átlagoltak, mint a mögöttük következő, de a védelem engedett pontokban csak a két reménytelent és a Saintset tudja megelőzni. A szórakoztatás és a pontzuhatag garantált, a győzelem kevésbé, ami tekintve, hogy Winstonék egy meccsre felzárkóztak, izgalmas hajrát ígér a csoportban.

 

9. (9.) Detroit Lions 6-4

 

pr11_det

 

10. (10.) Washington Redskins 6-3-1

 

A közönség már a Dallast akarta, a játékosok, különösen az újonc Kelley szája a csütörtöki rangadó előtt már megnőtt; itt koppanás szagot érzek. Kár, pedig a 0-2-es kezdést követően az utóbbi nyolc meccsükből csak egyet vesztettek el.

 

11. (-) Pittsburgh Steelers 5-5

 

Tipikusan az a meccs volt, ahol a jobb csak annyit adott ki a győzelemhez, amennyi feltétlenül kellett. A Luck nélküli Indyvel meg még szerencséjük is van.

 

12. (12.) Houston Texans 6-4

 

Ha a sporik is úgy pakolták volna a labdát az ominózus 3rd és 4th downnál, ahogy valójában kellett volna, kiszabadulhattak volna a 12. hely fogságából.

 

1/1 Cleveland Browns 0-11

 

Ááá, semmi változatosság itt. Az mindenesetre érdekes, hogy még csak 30 csapat tudta le a bye weekjét, de a 12. héten mindenki játszik. A Browns és a Titans a 13. héten pihenhet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!