Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #12

Hosszú idő után egy hét, ahol nem kell a bye weekkel foglalkozni, sérülések miatt azonban sokan előléphetnek az árnyékból.

 

fantasyfix

START

 

Russell Wilson @ Buccaneers

Wilson a szezon első felében sérülésekkel bajlódott, valamint a támadófal sem végezte jól a dolgát. Szerencsére mindkét dolog a múlté, ráadásul már a szezon második fele van, ami a grunge hazájában annyit takar, hogy lemészárolnak mindenkit. A Bucs védelme nem lesz elég jó ahhoz, hogy féken tartsa Wilsont, így minden csalódást keltő pontszámot feledtethet.

 

Carson Wentz vs Packers

Wentz a biztató kezdés után beleszürkült a mezőnybe, és nagyon kevés pontszámot hozott, köszönhetően a fantasztikus képességű elkapóinak. A javításra a jelenlegi Packersnél nem kaphatott volna ideálisabb ellenfelet, amióta elért a sérüléshullám a Packers secondaryébe, azóta boldog-boldogtalan megszórja őket.

 

Rashad Jennings @ Browns

Jenning az utóbbi két meccsen tényleg egy running backre emlékeztette az embert, ezt a kiváló szériát pedig a liga legrosszabb csapata ellen jó esélye van folytatni. Egyedül Paul Perkins jelent számára veszélyt.

 

Tyler Boyd @ Ravens

 

160818-boyd_td_catch_det-cp

 

A.J. Green és Gio Bernard kiesésével két biztos célpontjára sem számíthat Dalton, ez elősegítheti Boyd előtérbe kerülését. A Bills ellen mutatott egy kis ízelítőt, ami bizakodásra adhat okot.

 

Larry Fitzgerald @ Falcons

Ugyan Carson Palmer teljesítménye óriási csalódás, Fitzgerald számára kedvező matchup lehet a Falcons.

 

DeVante Parker vs 49ers

Szerencsétlen 49erst az ág is húzza, az így sem acélos védelemből most már Eric Reid sem játszhat idén. Tannehill pocsék teljesítménye miatt inkább run heavy offense-ről beszélhetünk, de Parker megint kezd úgy beindulni, mint tavaly ilyenkor, amikor végre teljesen egészséges volt, és szállította a yardokat.

 

Jared Cook @ Eagles

Cook Rodgers legnagyobb örömére újra bevethető állapotban volt, és ha már így alakult, meg is kínálta elkapóját 105 yarddal és egy TD-vel. A viszonylag harmatos Packers támadósorban valószínűleg nem hagyják veszni azt, ami látszólag működik, így ismét jó meccse lehet.

 

Gary Barnidge vs Giants

Ezúttal McCown lesz a kezdő a Browns vetésfogójában, aki előszeretettel szokta tömni Barnidge-t labdával.

 

Titans @ Bears

Két kezdő elkapója és legjobb tight endje sem bevethető a Bearsnek, a támadófal gyenge, és a harmadik számú irányító fog játszani. Remélem meggyőztem mindenkit.

 

SIT

 

Alex Smith @ Broncos

 

dy08s4b

 

A liga egyik legkevesebbet passzoló irányítója a liga legjobb passz elleni védekezése ellen játszik. Ha eddig valamilyen oknál fogva nem padoztattad Smith-t, most ajánlatos.

 

James Starks @ Eagles

Nem valószínű, hogy a Packers magabiztos vezetés tudatában sokszor hívna futásokat, hátrányban meg nem fogják szétfutni az agyukat. Michael talán még nem jelent rá veszélyt, de jobb a békesség.

 

Bears elkapók vs Titans

Lásd a védelmeknél pár sorral feljebb.

 

Panthers @ Raiders

Nincs Kuechly, ami alapjaiban döntheti össze a kártyavárat, na meg persze a Raiders offense is tud rombolni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!