PODCAST      KERESŐ

Playoff Ranking
21

Playoff Ranking #12 – 2016

prszeles

 

Az utolsó hét, amikor még semelyik csapat nem biztosíthatta be a helyét a rájátszásban, de a december és a szezon végének közeledtét jelzi, hogy most már elkezdődik Elliotték miatt a matek. Mögöttük minden képlékeny.

 

1. (1.) Dallas Cowboys 10-1

 

Egy, csak egy igazán meggyőző csapat van, széles e ligában. És amíg Prescott közel tökéletesen dobál a 4. negyedben és a rájátszásban, addig ez így is marad.

 

2. (3.) New England Patriots 9-2

 

Addig-addig próbáltak kicsit rosszabbak lenni, amíg csak sikerült.

 

3. (4.) Oakland Raiders 9-2

 

Ha most kéne szavazni, és mondjuk nekem is kéne szavazni az MVP jelöltekről, akkor az én top5-öm most 11 forduló után körülbelül így nézne ki:

 

1-2 Elliott&Prescott

3 Derek Carr

4-5 Tom Brady, Matt Ryan

 

A tietek?

 

4. (2.) Seattle Seahawks 7-3-1

 

pr12_sea

 

5. (7.) Kansas City Chiefs 8-3

 

Hogy mennyire kellett Justin Houston ebbe a védelembe, te jó ég. 3 sack rögtön az első teljes meccsén. De a Broncos offense hazai pályán csak a bemelegítés volt a Falconsra idegenben.

 

6. (6.) New York Giants 8-3

 

Két meccs hátrányban a Dallashoz, kettő előnyben mindenki máshoz képest. Eddig övék volt a 4. legkönnyebb sorsolás, innentől viszont bedurvul.  Kell is a levegő az utolsó 5 hét előtt, amire jellemző, hogy a Pittsburgh elleni idegenbeli túra csak felvezető a Cowboys ellen, és utána sem (DET, @PHI, @WAS) lesz egyszerűbb az élet. 5-ből 2 W viszont már elég lesz a rájátszáshoz.

 

7. (8.) Atlanta Falcons 7-4

 

pr12_atl

 

8. (5.) Denver Broncos 7-4

 

A Dolphins miatt estek eggyel több helyet, mint a Seahawks. Egyébként egyszerű szezon ez: ha megnyerik a turnover csatát, akkor 5-0 a mérleg, ha nem vagy csak döntetlen, akkor 2-4.

 

9. (9.) Detroit Lions 7-4

 

pr12_det

 

10. (10.) Washington Redskins 6-4-1

 

Cousins elég jól irányította ahhoz az offense-t, hogy még ne kerüljön ide a Tampa, bár lassan ők is megérdemelnék. 500 yard eladott labda nélkül, és nem volt elég, pff!

 

11. (11.) Pittsburgh Steelers 6-5

 

Volt két meccsük bemelegíteni a Giantsre.

 

12. (12.) Houston Texans 6-5

 

 

1/1 Cleveland Browns 0-12

 

Halleluja! Most egészen biztos, hogy nem fognak kikapni.

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: rowi

 • MouSkétás

  A Szíhóxos képen beszartam :D

 • Azért a Ravenst hiányolni fogják páran :D (én nem)

 • Boci

  majdnem megkérdeztem kivel játszik a browns, mire fel ez az optimizmus!

 • chester

  A Steelers még játszik a Brownsszal, kb ezért vannak előttük. :D A Ravens meg csupa olyan csapattal meccsel, akik a PO-ért mennek.

 • igen, gondoltam, hogy ezért, de mondom, én is reálisabbnak látom a Steelerst. Meg jobban bírom őket.

 • redbull76

  Én személyszerint hiànyolom. Ezzel az erővel a titanst is be lehetne tenni a texans helyett. Azt hittem ez most arrol szòl hogy a perpillanat 12 ràjatszàst érő helyen lévő csapatnak mi a sorrendje. Attòl persze a steelers a north esélyese

 • YNWA21

  A Ravens valamiért becsípődés mindenkinél sajnos..:(
  Azon is csodálkoztam, hogy a passD befért a TOP5 egység közé pár napja….

 • Leonidasz007

  A passD? Az biztos nem :D

 • YNWA21

  bocsánat :D elírás
  természetesen futásD :)

 • texansnak is jobb esély van a PO-ra sorsolást nézve tán, mint a Titansnak (podcastben beszéltünk erről kedden). Szerintem nem arról kell szólnia, hogy az épp rájátszás-helyen lévőket rakjuk sorba, ha úgy gondoljuk (gondolja rowi), más fog bejutni

 • rowi

  most a titanst még túl hektikusnak gondolom, nem mintha a texans nem lenne az, de a hátralévő meccsek tán a texansnak kicsit könnyebbek, meg még van egy meccselőny ugye. de egyébként igen, nem az aktuális 12 kerül rangsorolásba, hanem az a 12, akit rájátszásba jutásra esélyesnek érzek, érzünk, mert szoktunk konzultálni azért:)

 • rowi

  a késői bye week trükkjei

 • redbull76

  En mindigis azt hittem, hogy az aktualis 12 van rangsorolva. Mint ravens szurkolo is a seelerst tartom eselyesebbnek.. Mondjuk amilyen szar a defense siman kikaphatnak a giantstol is, meg jövö heten a bills se lesz egyszerü. De a ravens is kepes lehet kikapni a dolphinstol is.

 • Leonidasz007

  De a futás D-vel mi a baj? Ha csak kizárólag a futás elleni védekezést nézzük akkro megkérdőjelzhetetlen hogy mennyire jók. Legkevesebb engedett Yard mérkőzésenként, legkevesebb engedett Yard carrynként és hazai pályán még ebből is lefaragnak egy teljes yardot ami már félelmetes.

  Én ezek ellenére se mállítottam hoyg a Ravnes Playoff csapat (sőt a podcastben mondtam h szerintem Steelers lesz ott), de hogy futás ellen ligaszinten elitek abba nehéz belekötni. Más küölönben nem is lennének ott ahol, mivel az O nagyon gyenge.

 • Kopi3.14

  Plusz feltételezem a Ravens @ Steelers meccsnek is inkább hazai W kimenetelt tippelt Rowi.

 • YNWA21

  Félreértettél
  Épp ez a bajom, hogy amikor elit védelmekről esik szó, akkor mindig a Broncos a Chiefs vagy a Seahawks kerül elő… pedig szerintem a legjobb linebacker sora a Ravensnek van.. igaz, hogy a cornerek nem a legjobbak, de a safety duó abszolut nem rossz, és a passzsiettetés ligaelit (így segítve be a cornereknek)

  (tehát pont ezért “lepődtem meg” amikor a szokásokkal ellentétben meg lett említve a Ravens front7)

  ha Flacco nem Flacco lenne akkor szerintem SB esélyesek lennénk, így azonban “csak” PO esélyesek.. ám erről valahogy mindig mindenki megfeledkezik.. és amikor a Steelerst éppen bucira verte (többek közt mi is…. pont a rettegett offense-t nullázva két negyeden át) akkor is mindenki róluk beszél..

  Nah mind1 is.. igazából csak nem értem, hogy miért felejtődik el a Ravens mindig és mindenhol.. (szerintem több browns meccset adott idén a Sport1 mint Ravenst……….)
  A hét legjobbjai között most is EGYÉRTELMŰEN Mack (nem Mack-al van a bajom mert tényleg egy állat, hanem az egyértelműennel..) a legjobb…. pedig pont a csoportrivális irányítót vertük szanaszét.. (4 Fumble…)

 • KidInk789 .

  Te valami alteregom vagy hogy Pool es Ravens egyben? :D egyebkent ezen tedd magad tul hamar,a sport tvnel azon se lepodnek meg ha 25.en nem adnak a steelers elleni meccset 22:25tol,ugy hogy az egyetlen meccs lesz az idosavban ha jol emlekszem :D

 • chester

  Nekem az az allaspontom, hogy a Steelers konnyebben juthat be a PO-ba, viszont a Ravens szerintem tovabb juthat ha bejut.

 • YNWA21

  A két legjobb csapat a világon :)

 • Kopi3.14

  Szerintem mindkét csapat egy győzelemmel zárna. WC-t nyernék otthon, utána idegenben zakó.Bár ha a Denverrel kéne meccselni WC-ben, akkor lehet az se lenne meg egyiknek sem.

 • KidInk789 .

  hatalmas pacsi! :)