Connect with us

Hír

A hét legjobbjai: Berry, Mariota és a többiek

Mint mindig, most is megválasztották az aktuális forduló legjobbjait.

 

Marcis Mariota lett az AFC legjobb támadója, miután a Titans könnyedén legyőzte a Green Bay Packerst. 73,1 százalékos passzpontosság, 295 yard, 4 TD, 0 INT, 149,8-as passer rating. Nincs kérdés.

 

9675014-marcus-mariota-nfl-green-bay-packers-tennessee-titans-840x560

 

Az AFC legjobb védőjátékosa Eric Berry lett, akinek hála 17-0-ás hátrányból fordított a Chiefs. A klasszis safety ugyanis nemcsak, hogy lehalászta Cam Newton passzát, de vissza is vitte hat pontért.

 

Az AFC legjobb speciális egység játékosa természetesen Justin Simmons lett, akinek a Broncos a Saints elleni két pontos extra pont visszahordást köszönhette. Erről itt írtunk bővebben, érdemes elolvasni.

 

Zeke Elliott lett az NFC legjobb támadója, aki 114 futott, 95 elkapott és 3 total TD-vel ajándékozta meg a Pittsburgh Steelerst.

 

A hét védője Kam Chancellor lett az NFC-ben, aki remekül fogta Rob Gronkowskit és kiharcolt egy kulcsfontosságú fumble-t a Patriots ellen.

 

Az NFC legjobb speciális egység játékosa Johnny Hekker lett, aki remek puntjaival segítette a Ramst legyőzni a Jetset. Volt köztük 52, 59 és egy 78 yardos punt is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!