Connect with us

Hír

A szív bajnoka IR-re került

Michael Oher agyrázkódás miatt csak három meccsen tudott pályára lépni, két hónapja várják, hogy rendbe jöjjön. Ez viszont nem nagyon akart összejönni, így Ron Rivera mester sérült-listára tette a kezdő left tackle-t.

 

i

 

Oher még  a negyedik héten szerdán és csütörtökön is normálisan edzet, de végül mégsem lépett pályára a Falcons ellen. Riveráék eddig türelmesen vártak, de most már kellet a roster hely, mert ha Oher engedélyt is kap a jövőben valamikor a játékra, akkor is kell némi idő, hogy formába hozzák, a szezonnak pedig mindjárt vége.

 

Mindent megtettük, amit csak tudtunk, hogy segítsünk neki” – mondta Rivera. “Ez kemény, ráadásul minél tovább tart, annál nehezebb lesz őt formába hozni. Úgy érezzük, hogy ez tesz a legjobbat neki.

 

Oher és RT Mike Remmers tavaly rengeteget tettek azért, hogy a Panthers 15-1-es mérleggel Super Bowlba jusson (még ha ott meg is égtek), Cam Newton pedig MVP legyen. Ennek jutalma egy hároméves, 21,6 millió dolláros szerződéshosszabbítás lett a Oher számára, de mindössze 4 millió dollár garantálttal, így ha nem javul hosszú távon az állapota, könnyen munka nélkül találhatja magát a Ravensszel Super Bowlt nyerő tackle.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!