Connect with us

Hír

Bejött a Cowboys draftja

A Dallas Cowboys az utóbbi időben nem épp arról volt híres, hogy jó draftokat produkáltak. Az első 2-3 kör általában elment (khm, Randy Gregory), de utána leginkább teljes homály. Zeke Elliott behúzása persze adta magát 1/4-en, nem kellett hozzá olyan nagy zseninek lenni (bár legalább annyira vártak hozzájuk futót, mint nem), viszont egyelőre úgy néz ki, hogy Dak Prescott a draftok legnagyobb fogása lesz Russell Wilson óta. Ja, és mindketten MVP esélyesek.

 

the-dynamic-duo-for-dallas-cowboys-are-carrying-them-to-the-spotlight

 

Prescott idén 17 TD mellett csak két INT-t hozott össze, megdöntötte Tom Brady legtöbb passzkísérlet INT nélküli rekordját, beállította Dan Marino és Russell Wilson rekordját, miszerint újonc évében 5 egymást követő meccsen us legalább 2 TD-t passzolt. Emellett legalább olyan jól passzol, mint Tony Romo az MVP formás szezonjában két éve, a 2640 yard és 108,6-os passer rating önmagáért beszél, mindezt ráadásul újoncként. Illetve ott van az a 9-1-es mérleg. Elliott pedig 1100 yarddal vezeti a ligát, van kilenc futott és egy elkapott TD-je, megdöntheti Eric Dickerson újoncként futott yardrekordját.

 

Persze egyelőre, ha a statisztikákat nézzük, akkor Matt Ryan és Tom Brady a két dallasos előtt van. Azonban Brady kihagyott négy meccset eltiltás miatt, amint a Patriots 3-1-es mérleget hozott harmadik számú irányítót is bedobva, így azért meglepő lenne, ha neki adnák az elismerést. Ryan pedig túlságosan hektikus. Ha a Cowboys hoz egy 14-2-es vagy 13-3-as szezont a két újonccal, nagyon nehéz lesz nem egyiküknek odaítélni az MVP-t.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!