Connect with us

Hír

Boldin a Lions legnagyobb idei fogása

Hiába igazolta le a Lions tavasszal a piac legjobb elkapóját, Marvin Jonest, Anquan Boldin az igazi sztár. Pedig sokan nem ezt várták a 36 éves elkapótól.

 

tennesseetitansvdetroitlionsjrsjzdwdu_il

 

Rengeteg veterán klasszis elkapó van, aki vagy nem kellett senkinek, vagy csúnyán megégett az utóbbi időben. Ott van mondjuk Roddy White vagy Marques Colston, de mondhatnám akár Andre Johnsont is, aki nyolc meccs alatt 85 yardot és két TD-t termelt. Egy bizonyos kor után egyszerűen már nem megy. Azonban vannak kivételek, mint Steve Smith, vagy Anquan Boldin.

 

Boldin idén karrierje legrosszabb elkapásonkénti átlagát hozza, de 36 évesen, harmadik számú elkapóként azért ez nem olyan meglepő. Viszont Stafford legbiztosabb célpontja nem csak a harmadik kísérleteknél, hanem az end zone-ban is. Hat elkapott TD-jével ugyanis vezeti a csapatot, a Vikings elleni mindkét meccsen megtalálta őt Stafford.

 

Jelenleg egy éves szerződését tölti a csapatnál, ez idő alatt 2,7 millió dollárt keres. Nagy kérdés, hogy mi lesz vele a jövőben és mire lesz még képes 37 évesen, ha esetleg még egy évet maradna. Minden esetre a Super Bowl győztes, karrierje során 1057 elkapással, 13 587 yarddal és 80 TD-vel rendelkező klasszisra Baltimore, San Francisco és Arizona után Detroitban is boldogan fognak emlékezni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!