Connect with us

Hír

Brees: Ez a csapat más, mint az előző két évben

A Saints szurkolóknak valószínűleg már a könyökükön jön ki az utóbbi évek forgatókönyve, ugyanis zsinórban 3. évükben állnak 3-4-es mérleggel a 9. fordulóra. Ám a csapat irányítója, Drew Brees szerint hiába a kísérteties hasonlóságok, a mostani csapat jobb, mint amikben az előző két évben része volt.

 

db

 

„Minden rossz periódusnál próbálod különböző dolgokra fogni az egész folyamatot, sérülések, formahanyatlás, ilyenek. Foghatod arra is, hogy nem összpontosítottál kellően az előtted álló feladatokra, máshol járt az eszed, vagy csak simán közbejöttek olyan magánéleti problémák, amik miatt nem tudsz a focira koncentrálni, előfordul. Viszont az ilyen kifogások és ezek mennyisége határozza meg egy csapat személyiségét, hogy milyen emberekből is áll az öltöző, akikkel te sikereket szeretnél elérni. Vajon értik is, miért vannak egy NFL csapat öltözőjébe, hogy mit jelent a játék, a gyűrű, amiért sokan az egészségüket kockáztatják? Úgy gondolom, hogy ebből a szempontból sokat fejlődtünk az utóbbi években, tele van a csapat motivált játékosokkal, akikkel nagyszerű dolgozni, így hiába a hasonló eredmények mint az elmúlt két szezonban, sokkal bizakodóbb vagyok most mint akkor.” (New Orleans Times-Picayune)

 

Vasárnap a 49ers ellen kezdhetik meg a felzárkózást a rájátszásért folyó harcra, ráadásul nekik áll a zászló papíron. Optimizmusra adhat okot az is, hogy folyamatosan épülnek fel az eddig sérüléssel bajlódó játékosok, hétvégén például már két kezdőnek szánt védő is játszhat, a CB Delvin Breaux és az idei draft első körös reménysége, a DT Sheldon Rankins. Nem lehetetlen feladat az egyik wild card hely megszerzése, de ahhoz győzelmek kellenek a csapattól.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!