Connect with us

Hír

Ez lehet az eddigi legjobb magyar nyelvű NFL-es könyv

Ma jutottam hozzá Nate Jackson: Kelj fel és Járj! Túlélni az NFL-t a rakás alján című könyvéhez. Nem akarom elszólni, de az első pár oldal alapján ez az eddigi legjobb, magyar nyelven is megjelent NFL-es könyv.

 

kelj-fel-es-jarj-tulelni-az-nfl-t-a-rakas-aljan

 

A könyvet a külföldi sajtó és kritika agyon dicsérte, bár ez nem jelent semmit, A szürke ötven árnyalatáról is volt, aki azt írta, hogy jó. A magyar verziót a CSER kiadó adta ki és nagyon jól tette. Bár eddig csak az első pár oldalt érkeztem elolvasni hazafelé menet, de már most imádom, nemsokára pedig kritikával is jelentkezni fogok. Addig is, pár szösszenet a könyv elejéről:

 

“A Denver Broncos TE-je vagyok. Biztos vagyok benne, hogy az ütközést, ami a földre küldött, a … kivetítőn újra és újra lejátsszák lassítva, és azt is pontosan tudom, hogy anyám is nézi otthon a meccset. (…) Úgy csapódtam a földbe, mint egy hulla.”

 

“Nem hiába hívják az NFL-t No Fun League-nek. (…) Korábban kaptunk söröket a gépen, amíg … Roger Goodell be nem tiltotta, de korlátozhat bárki bármit, a kereslet úgyis megtermeli a kínálatot, és töményeket sokkal könnyebb átcsempészni a repülőtér biztonsági szkennerein, mint harminc doboz sört.”

 

“- Doki, nem tudom mozgatni a nyakam. Egy Vicodin és egy izomnyugtató, ez a legtöbb, amit tehet.”

 

“Felgyorsítok, hogy elérjem (a labdát), amikor villám csap belém hátulról: a farizmom egy reccsenéssel leszakad a farkcsontomról, a szezonomnak pedig reszeltek.”

 

“A Broncos szerződteti Josh McDanielst… kezet rázok az új edzőmmel, aki úgy néz ki, mintha egy kisfiú beszabadulna egy pilótafülkébe. … negyed óráig rizsázza a közhelyeit a terveiről”

 

“Elképzelem, ahogy a fiatal Josh McDaniels besétál Pat Bowlen irodájába, és szó nélkül odadob egy szuszpenzort a tulajdonos íróasztalára: ~Szagold meg! Ez Tom Bradyé, Mr. Bowlen. Ilyen a siker illata. Ilyen a… golyók illata, Pat~ ”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!