Connect with us

Hír

Friss sérülésjelentések

Mint ahogy mindig, most is rengeteg játékos várta Questionable státuszban a vasárnapi fordulót, néhány játékos pályára lépéséről azonban tudunk friss információkat szolgáltatni.

 

wf

 

A héten egy AFC South csoportrangadót rendeznek a Texans és a Jaguars részvételével mindkét csapat szurkolóinak szolgálhatunk új információval. A hazaiaknál Allen Hurns lekerült az Agyrázkódás Protokollról, és a tervek szerint pályára lép a meccsen. Ugyanez viszont úgy tűnik nem mondható el a vendég csapat újonc elkapójáról, Will Fullerről. Ugyan ténylegesen még nem született ítélet a játszatásáról, még a meccs előtt alaposan átvizsgálják a térdével bajlódó játékost, de nagyobb esély van arra, hogy kihagyja a csoportrangadót.

 

Négy futóról viszont pozitív hírek láttak napvilágot. Doug Martin hosszú kihagyás után újra az aktív keret része, és  játékra alkalmas állapotban várja a Bears elleni összecsapást, ám valószínűleg még csak limitált snapszámra számíthat. Carlos Hyde szintén hasonló cipőben evez, bár ő csak két meccset hagyott ki, a Cardinals ellen ismét ő lehet az első számú running back, bár nem túl hálás feladat az ellenfelet látva. Todd Gurley feje felől is eltűntek a viharfelhők, ő is zöld utat kapott a játékra, bár a Jets védelme és a Rams offense formája alapján ő sem számíthat egyszerű találkozóra. A Packers szurkolók is örülhetnek, ugyanis James Starks jó eséllyel a pályán lesz a Titans ellen, bár még a bemelegítés alatt alapos vizsgálatokon fog átmenni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!