Connect with us

Hír

Gronk nem elit, Andre Johnson visszavonult

Zach Brownt, a Bills linebackerét nem nyűgözte le a 109 yardot és 1 TD-t elkapó Rob Gronkowski: “Martellus Bennett játéka jobban tetszett, mint Gronkowskié. Amikor Brady nem játszott, nem is lehetett hallani Gronkowski nevét, de most Brady visszatért és naggyá tette a passzaival. Blokkolásban sem gondolom, hogy Gronkowski a legjobbak közé tartozna, sőt Bennett valószínűleg jobb nála ebben is“.

 

during the AFC Championship game at Sports Authority Field at Mile High on January 24, 2016 in Denver, Colorado. The Broncos defeated the Patriots 20-18.

 

Andre Johnson, a Texans és a Colts korábbi, a Titans jelenlegi elkapója bejelentette visszavonulását. Ezzel a Houston Texans történelmének két legjobb támadója egy héten belül vonult vissza, mindezt más csapatokban.

 

Tom Brady élete formájában! Karrierje első 225 mérkőzésén sosem volt egy olyan 4-meccses szériája, amikor folyamatosan legalább 120-as passer ratinget produkált volna. Most ez összejött (127.7, 140.0, 124.2, 137.0), miközben már 39 éves, hét hónappal idősebb, mint a Miami Dolphins főedzője, Adam Gase.

 

Roger Goodellt megkérdezték, hogy meddig szeretne komisszár maradni: “Amíg úgy érzem, hogy hasznos vagyok és 110%-ot tudok adni, és amíg azt szeretnék, hogy maradjak. Mindig a ligát kell az első helyre helyezni. Ismerek olyanokat, akik túl sokáig maradtak és én nem szeretnék ilyen lenni.”

 

A Cardinals bejelentette, hogy Tyrann Mathieu 3-6 hetes kihagyás elé néz.

 

Derek Carrt eddig 64-szer sackelték 40 NFL-mérkőzése alatt. Ez még mindig kevesebb, mint amennyit a bátyja, David szenvedett el újonc éve alatt. Akkor bizony az idősebb testvér 76-szor került a földre a Texans QB-jaként, ami mellesleg NFL-rekord egy szezonon belül.

 

Philip Rivers elmondta, hogy Derek Wolfe, a Broncos defensive endje a vasárnapi meccs közben azzal fenyegette, hogy meg fogja enni Rivers gyerekeit. Mind a nyolcat.

 

A Love Ranch nevezetű bordélyház 50%-os kedvezményt ígért a Raiders játékosainak, edzőinek és alkalmazottainak minden náluk igénybe vehető szolgáltatásra abban az esetben, ha a Raiders Las Vegasba költözik. Mert Nevada államban nemcsak a szerencsejáték legális, hanem a prostitúció is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!