Connect with us

Hír

Keddi hírcsokor

Kiderült, hogy pontosan miért padozott Mo Wilkerson a Jets mérkőzésének első negyedében. Nem vett részt két megbeszélésen a Ravens elleni meccs előtt, az egyiken ráadásul a saját szülinapi tortájával várták.

 

Elliott újonc rekordfigyelő: Zeke a jelenlegi tempójában a következő számokat hozná év végén: 354 labdacipelés, 1782 yard, 14 TD. Eric Dickerson rekordja: 390 labdacipelés, 1808 yard, 18 TD.

 

NFL: Preseason-Dallas Cowboys at Los Angeles Rams

 

A Dolphins elképesztő fokozatra kapcsolt. Nem elég, hogy három meccse nem adták el a labdát, amire 19 éve nem volt példa a franchise történetében, Jay Ajayi ezalatt 529 yardot és 4 TD-t hozott össze. Összehasonlításképp Todd Gurley egész szezonban szerzett 451 yardot és 3 TD-t.

 

A szezon felénél az AFC Northban nincs pozitív mérlegű csapat, az NFC Eastben pedig nincs negatív mérlegű. Ki számított erre?

 

A másodéves safety, Landon Collins az egyetlen játékos az NFL-ben, aki csapata legjobbja tackle-ökben (69), interceptionökben (3) és sackekben is (3)!

 

Öt hét után a Steelers, Eagles, Packers és Vikings négyes 15 győzelemmel és három vereséggel állt. Azóta mindössze két győzelmet szereztek 12 vereség mellet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!