Connect with us

Hír

Kirk Cousinsszal csak a szezon után fognak tárgyalni

Kirk kapitány tavaly átvette RGIII helyét a Redskinsben és egyenesen a csoportgyőzelemig vitte vele a csapat. Ugyanakkor a csapatnál nem voltak biztosak a kvalitásaiban, ezért inkább franchise taget adtak neki. A dolog mondhatni bejött, hisz Cousins bizonyít, viszont egyelőre nem akarnak még leülni tárgyalni, majd csak a szezon után.

 

NFL: St. Louis Rams at Washington Redskins

 

Kísértetiesen hasonlít ez a történet a Joe Flacco-történetre, amikor nem akart vele hosszabbítani a Ravens, ő pedig Super Bowl MVP lett, a csapat pedig bajnok. Akkor a liga legjobban fizetett irányítója lett és kétségtelen, hogy egy SB után Cousins is könnyen az lehetne. Persze nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, abban viszont van ráció, hogy 23,94 millió dollárt kapjon hosszú távon. Ennyi ugyanis a franchise tag értéke az ő esetében és Cousins is nagyjából ennyit szeretne kapni hosszú távon.

 

Érdekes módon azonban sok amerikai médium nem veszi biztosra Cousins Washingtonban maradását, mert túl sokat kér. Többen azt sem tartják kizártnak, hogy tagelik az irányítót és megpróbálják elcserélni. Mondjuk meglepő lenne, ha egy olyan irányítót ne akarnának megtartani, aki ilyen ütemben 29 TD-vel és 5000+ yarddal zárja a szezont.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!