Connect with us

Hír

Mathieu: túl tehetségesek vagyunk ahhoz, hogy ilyen mérlegünk legyen

Az Arizona Cardinals a szezon előtt a legtöbb fogadiroda és az általános közvélemény szerint is a Super Bowl egyik legnagyobb esélyese volt. Ehhez képest 4-6-1-es mérlegük van és szinte lehetetlennek tűnik a rájátszás, a safety Tyrann Mathieu szerint pedig ez nagyon nincs így jól, hisz ők ennél sokkal, de sokkal tehetségesebbek.

 

usa-today-8195651-0

 

Van is igazság abban, amit mond. Chandler Jones (OLB), Calais Campbell (DE), Tony Jefferson (FS), Larry Fitzgerald (WR) és David Johnson (RB) All Pro formában játszik, ketten-hárman pedig biztos meg is kapják az elismerést. Aztán ott van Mathieu vagy Patrick Peterson (CB), akik All Pro tehetségű játékosok és nem is játszanak rosszul. Ráadásul a csapat többi tagja sem kutyaütőkből áll, Carson Palmernél is van nem egy rosszabb irányító. Egyszerűen nem jött ki a lépés.

 

Idén játszanak még a Redskins-Seahawks-Rams-Dolphins-Saints ötössel, ami legjobb esetben is egy 9-6-1-es szezont jelent. Nem úgy néz ki, hogy az elég lenne a rájátszásra, de az a minimum, hogy ezzel a kerettel ne negatív szezonnal végezzenek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!