Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #8 – 2016

playoffranking

Csak egy, csak egy csapat emelkedik ki jelenleg a mezőnyből. A Patriots mögött és a Steelers előtt azonban nagy a mozgás.

 

1. (1.) New England Patriots 7-1

 

Igazán jó csapat egyelőre egy van a ligában, de ők meg a héten a Bills elleni túrát követően megpróbáltak kicsit rosszabbak lenni Collins elcserélésével… Megérdemelt pihenő következik.

 

2. (3.) Dallas Cowboys 6-1

 

Szépen lassan az NFC legjobbjává váltak a szezon közepére. Hogy ez második helyet vagy a Broncosszal felcserélve harmadikat kell érjen az kérdés. A Browns ellen mindenesetre nem lehet gond, még úgy sem, hogy a secondary fele hiányozni fog.

 

3. (4.) Denver Broncos 6-2

 

pr8_den

 

4. (6.) Atlanta Falcons 5-3

 

Amíg Ryan MVP-formában tolja addig nincs gond, valahogy csak sikerül több pontot szerezni, mint kapni. Abban a pillanatban amikor viszont nem Bradyt megszégyenítően osztogat, rögtön baj van, és még a csoportban is hátrafelé kell tekintgetni.

 

5. (2.) Minnesota Vikings 5-2

 

pr8_min

 

6. (9.) Oakland Raiders 6-2

 

Derek Carr felnőtt. Ő a harmadik az NFL történetében (Y.A. Tittle 1962, Roethlisberger 2014) aki egy meccsen legalább 500 yardot és 4 touchdownt passzol interception nélkül. A 513 yardja franchise rekord, de mennyivel! A korábbi csúcs 427 volt. Kellett is a csillió yard, mert csak büntetésből NFL-rekordra valót, kerek 200-at gyűjtöttek.

 

7. (10.) Kansas City Chiefs 5-2

 

A Broncos és a Raiders árnyékában tovább folytatják a “mi-igazán-itt-sem-vagyunk-ne-is-figyeljetek-ránk-ááá-nem-kell” játékot.

 

8. (7.) Green Bay Packers 4-3

 

Egyszer játszanak jól, hát nem pont kikapnak?

 

9. (5.) Seattle Seahawks 4-2-1

 

pr8_sea

10. (8.) Philadelphia Eagles 4-3

 

Az NFC másik Wild Card helyére épp nem volt jobb ötletem, a Giants mellett lehetne még érvelni, de ők épp nem is játszottak. Most vasárnap mindenesetre le is meccselhetik. Ugyanakkor az megvan, hogy Manningék szépen felkúsztak a Dallas mögé a 2. helyre a csoportban?

 

11. (11.) Pittsburgh Steelers 4-3

 

Nem csak a Steelers, hanem a csoport egyik tagja sem nyert meccset az elmúlt három hétben, kivéve a Bengalst, akik a Brownst verték. Viszont Big Ben elvileg kész játszani, ez a Ravens elleni rangadó előtt biztató.

 

12. (12.) Houston Texans 5-3

 

Otthon 5-0 és Osweiler megéri a pénzét. Idegenben 0-3 és Osweiler használhatatlan. Érik a 8-8, de az nem biztos, hogy elég lesz a Titans ellen.

 

1/1 Cleveland Browns 0-8

 

A mai 7. meccsen a World Seriesben eldől, hogy idén Cleveland lesz-e az amerikai sport főváros 2 major címmel. 3-1-ről nyerték az NBA-t, sikerül-e 3-1ről elveszteni a baseball döntőt?

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!