Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #9 – 2016

prszeles

 

Rendhagyó, Make America Great Again Különkiadás, avagy célkeresztben az  amerikai elnökválasztás. Ki más lenne az első, mint a Hazafiak? A dobogón mögöttük őrzi helyét az ismét egyre népszerűbb Dallas, de a várható eseményekre tekintettel a Fosztogatók is feltűntek a dobogón, akiknél egyik héten Carr dobál több, mint 500 yardot, másik héten pedig futnak több, mint 200-at. Mögöttük az özönvíz és a káosz.

 

Az első hét helyezettel még viszonylag kevés problémám volt, de a nyolcadik helytől lefelé megizzadtam. Új belépőnk három is van a héten, ebből kettő újonc. Utóbbiak egyike a Ravens, akik tulajdonképpen meggyőzően megverték a Pittsburghot, így többek közt az  immáron hárommeccsesre nyúlt Steelers vereség-sorozatnak hála csoportjuk élén találták magukat, és amíg BigBenről nem derül ki, hogy tényleg egészséges, ez egy darabig még így is maradhat. Másikuk pedig a Lions, akik ugyan eddig minden győzelmük alkalmával a rendes játékidő vége előtt 90 másodperccel még vereségre álltak, de ha nekik elég másfél perc játék a győzelemhez, akkor az nem az ő kritikájuk, hanem a többieké. Ők annak köszönhetik a top12-es helyüket, hogy a Packersben egyelőre elveszett a bizalmam, és ugyan a Vikingsban is, de a lilák egyelőre még megúszták. Régi-új belépőnk pedig a Giants, akik lemeccselték végül az Eaglesszel a csoport második helyét, és a 7. helyezett Denver mögötti űrben hirtelen egész előkelő helyre térhettek vissza.

 

1. (1.) New England Patriots 7-1

 

pr9_ne

 

2. (2.) Dallas Cowboys 7-1

 

pr9_dal

 

3. (6.) Oakland Raiders 7-2

 

pr9_oak

 

4. (4.) Atlanta Falcons 6-3

 

pr9_atl

 

5. (9.) Seattle Seahawks 5-2-1

 

 

6. (7.) Kansas City Chiefs 6-2

 

pr9_kc

 

7. (3.) Denver Broncos 6-3

 

ENGLEWOOD, CO - JULY 23: Denver Broncos General Manager and Executive Vice President of Football Operations John Elway was emotional during his press conference as he talks about Broncos Pat Bowlen relinquishing control of the team as he deals with Alzheimer's disease. Elway talked during the teams Media Day July 23, 2014 at Dove Valley. (Photo by John Leyba/The Denver Post)

 

8. (-) New York Giants 5-3

 

pr9_nyg

 

9. (-) Detroit Lions 5-4

 

pr9_det

 

10. (5.) Minnesota Vikings 5-3

 

Minnesota Vikings head coach Mike Zimmer argues a call against the Seattle Seahawks in the second half of an NFL football game Sunday, Dec. 6, 2015, in Minneapolis.

 

11. (-) Baltimore Ravens 4-4

 

pr9_bal

 

12. (12.) Houston Texans 5-3

 

SEP 9 2012: Houston Texans defensive end J.J. Watt #99 prior to the NFL regular season opener between the Houston Texans and the Miami Dolphins from Reliant Stadium in Houston, TX. (Cal Sport Media via AP Images)

 

1/1 Cleveland Browns 0-9

 

Cleveland megint nem tud győzni. A város többségében Clintonra szavazott, Ohio mégis Trumpé lett. Vajon ki az az irányító, aki utoljára tudott a Browns színeiben meccset nyerni?

 

pr9_cle

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!