Connect with us

Minden ami NFL

Új FK! pólók a fa alá

Karácsony közeledtével szeretnénk Nektek kedveskedni, így ismét van lehetőségetek pólót rendelni tőlünk. Új, bővebb palettával érkezünk, hiszen három mintával készültünk és mindegyik mintához több színű pólót társítottunk. Itt az idő meglepni magatokat, szeretteiteket, vagy megkérni szeretteiteket, hogy lepjenek meg Titeket. Előre szólunk, nehéz a választás, de ezen könnyen lehet segíteni: rendelj mindből!

 

fkpolonyito

 

Első mintánk a CLAW fantázianévre hallgat, négy színben rendelhető: Cherry Red (piros), Ash Grey (világosszürke), Purple (lila) és Royal (kék). A képek kattintásra naggyá válnak és közelebbről is megnézhetitek őket.

 

 

A második mintánk az XO nevet kapta. A négy szín ehhez a mintához: Charcoal (sötétszürke), Irish Green (zöld), Cherry Red (piros), Royal (kék). A képek itt is kattintásra nagyíthatóak.

 

 

A harmadik mintánk pedig a Superhero névre hallgat. Ebből a következő színekből lehet rendelni: Ash Grey (világosszürke), Charcoal (sötétszürke), Irish Green (zöld), Sapphire (világoskék). Szintén nagyíthatóak a képek kattintásra.

 

 

Mindegyik minta rendelhető női fazonban is, annyi módosítással, hogy a világosszürke kicsit sötétebb a női verzióban (ilyen).

 

A pólók ára egységesen 4000 forint, de ha kettőt rendeltek ugyanabban a méretben, akkor 7500 forintért, ha négyet, 14500 forintért juthattok hozzájuk. Ezen felül még a postaköltség kerül felszámításra (korábbi rendelőinknek: a nyáron hibáztunk, most máshogy oldjuk meg, olcsóbb lesz a postaköltség annál). Budapesten lesz lehetőség személyes átvételre a Kandalló Kézműves Pubban vasárnap este.

 

Rendeléseiteket a fuzovelkifele@gmail.com címen adhatjátok le, amiben írjátok le a póló(k) fantázianevét és színét, és a rendelni kívánt méretet. Illetve azt is írjátok meg, hogy hova postázhatjuk majd őket. Ha Budapesten át tudjátok venni, akkor a “személyes átvétel” szókapcsolatot várjuk.

 

Rendelési határidő 2016. November 20, 20:00, innentől számítva 3 hetet kérünk, amíg elkészítik számunkra/számotokra a pólókat, ezután megyünk is velük a postára, hogy karácsony előtt mindenképp megkapjátok!

 

A pontos férfi méretekről ITT, női méretekről ITT tájékozódhattok.

 

A pólótervekért hatalmas köszönet Muck Ferinek!

 

*Megjegyzés*: Jelenleg van minden színből készlet, azonban nem tudjuk november 20-án is így lesz-e. A két kérdőjelesnek tűnő szín a cherry red és a purple, előbbit könnyen helyettesítjük Cardinal Reddel (így néz ki az XO, így a Claw), a purple-re jelenleg nincs alternatívánk, de ha bármiből nem lenne készlet vagy épp adott méret, mindenképp írunk emailt azoknak, akik rendeltek, hogy tudjanak módosítani.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!