Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #13

Ráfordultunk az alapszakasz végére, most figyeljen, akinek egy győzelmen múlhat a playoff!

 

START

 

Colin Kaepernick

 

A rommá sérült Bears ellen sokadik hete sorban ideje feltenni. Az elmúlt négy hétben csak Rodgers hozott több pontot, és várhatóan most sem fogják sokan megelőzni. A gyenge Bears-O miatt sokat lesz a pályán, és a meggyengült futásvédelem és pass rush ellen még egy TD is kinéz neki.

 

Jordan Howard

 

A 49ers a liga egyik legrosszabb futásvédelmét tudhatja a magáénak, Howard pedig a ligaelitbe tartozik kontakt után yardokban, gyakorlatilag egy ajándék ez a matchup. 20-30 labdacipelésre, 100+ yardos meccsre és TD-re számítunk.

 

LeGarrette Blount

 

Két meccse nem szerzett pontot, ellenben 6.3 yardot futott labdacipelésenként, ami BRUTÁLIS. A Pats otthon játszik, és legalább két birtoklásnyi különbséggel várnak győzelmet tőlük. A Rams Goff alatt teljesen legatyásodott védelmi szempontból, mivel elfáradnak a túl sok pályán töltött időtől. Ígéretes RB1 ezen a héten Blount.

 

blount

 

Golden Tate és Anquan Boldin

 

Mivel Marvin Jones nem játszik, ezért Stafford őket fogja keresni labdával az ellen a Saints ellen, akiket még Goff is megszórt 3 TD-vel az első félidőben.

 

Donte Moncrief

 

Nagyon TD-függő Moncrief teljesítménye, de a Jets ellen is hozhat egyet, hogy víz felett tartsa a fejét. A Jets secondary beomlott, de általánosságban sem a PO-ért játszik már a csapat, így az utóbbi időben sérülésekkel bajlódó Hilton mellett talán még életképes is lehet.

 

Antonio Gates

 

Gates jól megszívatott mindenkit az előző héten, de vegyük számba, mi lesz most: Tyrell Williams sérülten játszik, otthon lesz a meccs, és a jelenleg egyik legborzasztóbb TE-védekezés ellen mennek. Teljes bizonyossággal várunk egy hatalmas visszapattanást a földről a tatternek.

 

Antonio-Gates-12-5--1

 

SIT

 

Blake Bortles

 

Na majd pont ő ne kerülne ide a Denver ellen, mi? :D

 

bortles sack

 

Eli Manning

 

Az elmúlt hat hétben főleg otthon, gyenge secondary egységekkel bíró csapatok ellen játszott. A futás hiánya és a meccsenkénti 37-38 passzkísérlet az, ami miatt Eli hatásos lehet, de a Pittsburgh otthon vadállatként tud játszani, és hosszú pihenő után fogadják a Giants csapatát.

 

Jay Ajayi

 

A Ravens ellen lehet is szépen hanyagolni a futást. A Ravens egész évben eddig korszakos teljesítményű futásvédelmet hozott össze, ami Zekét is 4 yard alatt tartotta labdacipelésenként.

 

jay-ajayi-pickle-juice-picle-juice-ajayi

 

Kenny Britt

 

Tudom, most kb. felsorolhatnám a fél Rams offense gárdáját a Pats ellen. De sajnos az a helyzet, hogy ha Malcolm Butler áll rá Brittre, akkor ő se fog sokat elkapni. Butler klasszis szinten játszik idén, és a rookie Goff ellen kell csupán tartania az iramot.

 

Martellus Bennett

 

Ugyan Gronk kiüli ezt a szezont, nem Bennett a fő letéteményese az átcsoportosított volumennek, hanem Edelman. A Rams ligaátlag felett védekezi a TE-ket elkapások és fantasy pontok terén.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!