Connect with us

Hír

Három legenda úton a Hall of Famerség felé

Julius Peppers épp most előzte meg Michael Strahant az all-time sack listán és már ötödik! A zseniális pass rusher a 2002-es draft első körének második választásával került a Panthershez, 15 év alatt 142,5 sacket szerzett. Három csapatban fordult meg, a Panthers után a Bearsnél is volt pár évig, mielőtt a Packershöz igazolt. Nyolc sackre van a Vikingek Hall of Famerétől, Chris Dolemantől.

 

161205-peppers-feature-950

 

Larry Firzgerald 1106. elkapását is megszerezte a Redskins elleni győztes meccsen, ezzel megelőzte a legendás Colts elkapót,  Marvin Harrisont. A 2004-es draft 1/3-asa egész életét Arizonában töltötte, az 1106 elkapás mellé 14 246 yard és 103TD társult, egyedül a Super Bowl győzelem nem jött össze neki (igaz, az Peppersnek sem). Tony Gonzalezt viszont már messze van, 219 elkapás kellene, hogy őt is lenyomja.

 

Frank Gore a 8. lett a héten a legtöbb futott yardokat tekintve, megelőzte a Hall of Fame Tony Dorsett-et is. Mivel előtte és mögötte is gyakorlatilag minden futó Hall of Famer volt, szinte kizárt, hogy Gore ne kerülne be a hírességek csarnokába. Főleg, hogy 900 yard kellene csupán az 5. hely megszerzéséhez, ami akár már jövőre is meglehet. Persze már 33 éves és nincs is szerződése, de még bír futni, meglepő lenne, ha ne kapna valahol esélyt (mondjuk a Coltsban?).

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!