PODCAST      KERESŐ

Fantasy
9

Fantasy Stock Watch 2016 #13

Elérkeztünk arra a pontra, ahol már szinte csak tartalékolásra tudunk waivert ajánlani.

 

WAIVER WIRE

 

Ilyen már nincs is :(

 

 

STOCK UP

 

Robert Griffin III

 

Lehet, hogy kezd a 14. héten. Ha valaki abszolút irányítóéhségben van, jó lehet, vagy ha valaki Kesslerre épített; de Fitzpatrick teljesítménye alapján talán még Petty is jobb választás lehet.

 

Mike Gillislee

 

Percy Harvin IR, és ugyan Tyrod Taylor nem egy légilabdamágus, talán csurran-cseppen valami felé.

 

Pierre Garcon

 

Garcon hátralevő meccsei valószínűleg pontokban gazdag lehet az elkapóknak, így valóban csak azon fog múlni, mennyit néz az irányába Cousins.

 

desean-jackson-pierre-garcon-rob-carr

 

Robby Anderson

 

Andersont Petty eléggé kereste, főleg hosszú passzokkal (igaz 30 pontos hátránnyal mit csináljon), de sokszor túldobta, így a 4/12 nem mutatja a valós teljesítményét. Sajnos ő csak kisegítő opció, kevés snap-pel, így tényleg az elkeseredetteknek ajánlom. Szóval ha egy Green-Gronk-Harvin sorral kezdtél volna, ide beeshet.

 

Ladarius Green

 

Green végre játszik, és labdát is kap. A Chargersben teljesen mellőzött TE nyilván nem számíthat minden meccsen 11 targetre, de azért jól mutatja, hogy ha kell, ott van, és hozza a pontot.

 

STOCK DOWN

 

Cam Newton

 

Newton futott számai esnek, nem tudja velük kompenzálni a középszerű pontjait. Playoffba egyértelműen nem ajánlott, legalábbis a cseréken kívül nem fog többet termelni.

 

cam newton

 

NYG-futók

 

Eddig sem volt acélos a Giants-futás, de a szezon végére tényleg megszűnt létezni. 5 meccs volt eddig, ahol épp meglépték a százat, és 5 másik, ahol a hatvanat se tudták. A közelükbe sem mennék a PO-ban, pláne mivel TD-t se nagyon kapnak.

 

Sammy Watkins

 

A liga egyik legtöbbet engedő védelme ellen sikerült 3 passzt elkapnia a kilencből, és 40 yard alatt maradnia. Akár sérülten játszik, akár nem, ez botrányos egy állítólag game changer WR1-től. Watkins-szal még egészséges formában sem klappol valami idén, nehéz azzal számolni, hogy jelentős hozzájárulást tesz a meccsünkhöz.

 

watkins

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: KGYM

 • Attila

  Nem mondom Kaeppel jól beszopattatok a múlt héten :D de még így is nyertem :D

 • Raist

  Most egy csúnya kérdésem lesz. Idén először vagyok Keeper ligában, alsóházba kerültem. Van értelme erőlködni és meccseket nyerni, vagy a draft sorrend miatt itt a “ki tud kikapni” elv a hasznos?

 • rowi

  aki 0 pontos QB-val is képes győzni, annak olyan sok baja nem lehet:)

 • Hobgoblin

  Reed az elso szamu TE-m de amennyit serult, biztos kelleni fog egy csere. Most Gates van nalam, szerintetek maradjon o vagy vegyem fel Brate-et? Esetleg Fiedorowicz?

 • Attila

  Mindegy, abban a ligában nem jött össze a rájátszás. Másik ligában meg valami isteni szerencsének köszönhetően Flaccot tettem be :D

 • Andras Honffy

  Hali.
  Qbnak ki lenne jó? Prescott,Carr,Flacco?

  S az alabbiakból melyik 5 legyen a befutó? Wallace,S.Smith,Dez,Beasley,Hopkins,Fuller,West,L.Miller,Graham?
  Köszi

 • Leonidasz007

  Nehéz kérdés, mert egyiköjük sme túl konzisztens mostanság. Én lehet felvenném Bratet, de előtte egy scheudle-t néznék hogy kinek van könnyebb sorsolása.

 • Leonidasz007

  Carr talán,
  Miller, Graham, Dez, Beasley és Hopkins

 • sztem Brate full egyértelműen