Connect with us

Podcast

Triple Coverage – Faggassatok minket!

Tavalyi nagysikerű karácsonyi podcatünk után idén is úgy döntöttünk, alávetjük magunkat a kérdéseiteknek és szerda este megválaszoljuk őket. Ezért arra kérünk Benneteket, hogy ne fogjátok vissza magatokat, kérdezzetek bátran!

 

triplecoveragekerdeses

 

A podcast során hárman (chester, balentin és jómagam, katonadani) leszünk a mikrofon előtt, így minket lehet faggatni első sorban. Jöhetnek akár szakmai, akár komolytalan, akár személyes kérdések is, illetve kérdezhettek közöset, de akár külön-külön valamelyik szerkesztőtől is. Szeretnénk valamilyen szinten spontánná tenni a dolgot, így a kommntek közt feltett kérdéseket csak én fogom elolvasni előre, chester és balentin nem, de igyekszem én sem átgondolni őket :)

 

A túlzottan hosszú választ igénylő kérdéseket most nem fogjuk megválaszolni (mint jövőbeli Hall of Famerek, undrafted dream team, hasonlók), mert ezekből külön adást is össze lehet hozni, de az ötleteiteket természetesen várjuk. A tavalyi részből a kedvenc kérdéseink talán ezek voltak: Inkább Peyton Manninget választanánk bal kézzel, vagy Colin Kaepernicket alapállapotban? Inkább sosem néznénk NFL-t vagy csak NFL-t néznénk életünk hátralevő részében? Adrian Peterson gyerekeként hoznánk haza egyest, vagy Ray Rice feleségeként merítenénk le a hitelkártyát.

 

Fire away, határidő szerda délután 16.00 :)

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!